Tuin & park

Bosmaaiers

Zodra kruiden en andere gewassen te lang worden, is het tijd om de boel te egaliseren. Een bosmaaier huren bij 123 Machineverhuur zal ervoor zorgen dat dit proces een stuk gemakkelijker zal verlopen. Dit apparaat beschikt over een lange steel, waarbij het onderdeel dat daadwerkelijk maait zich aan de onderzijde bevindt.

In ons assortiment kunt u een bosmaaier huren die op benzine loopt. 123 Machineverhuur heeft er doelbewust voor gekozen om dit soort apparaten te verhuren, aangezien deze over het algemeen een stuk krachtiger zijn dan accuvarianten. Op deze pagina vertellen wij u meer over het huren van een bosmaaier!

Kantenknipper

Deze kantenknipper is gereedschap dat in verschillende parken of tuinen gebruikt kan worden voor diverse werkzaamheden, zoals het maaien van het gras, onkruid of diverse gewassen. Sommige plekken zijn lastig te bereiken met een grasmaaier, waardoor de kantenknipper goed van pas komt. Met dit apparaat kunt u op plekken komen die doorgaans lastig te bereiken zijn. Een bosmaaier heeft u niet dagelijks nodig, waardoor het veel aantrekkelijker is om dit gereedschap te lenen. 123 Machineverhuur biedt u diverse mogelijkheden.

Bosmaaiers benzine

Zoals gezegd verhuurt 123 Machineverhuur uitsluitend bosmaaiers op benzine. Deze machines dienen weliswaar voorzien te worden van voldoende brandstof; het levert ook een aantal aantrekkelijke voordelen op. Bosmaaiers op benzine behoeven geen stroom, waardoor u niet hoeft te klungelen met verlengsnoeren of haspels. Dit type bosmaaier huren is dan ook erg geschikt voor gemeentewerkers, die gezamenlijk de wijken intrekken om de gemeenschappelijke terreinen netjes te maken.

Kantjesmaaier

De kantjesmaaier, zoals bosmaaiers soms ook wel genoemd worden, zijn erg eenvoudig in gebruik. Het apparaat is uitgerust met een heupsteun, die u op gemakkelijke wijze tegen uw lichaam kunt klemmen. Daarnaast heeft de kantjesmaaier twee hendels, die het werken eveneens een stuk eenvoudiger maken. De bosmaaier werken het beste als u een gestrekte beweging maakt met het apparaat en langzame bewegingen van links naar rechts maakt. Dit is verreweg de meest efficiënte manier om het gazon glad te strijken.

Bosmaaier Stihl

De apparaten die wij in ons assortiment hebben, zijn stuk voor stuk een bosmaaier van Stihl. Dit is verreweg het meest bekende merk van dit type apparaat. Aangezien veiligheid hoog in het vaandel staat bij 123 Machineverhuur, is de bosmaaier van Stihl uitgerust met een stopknop. Mocht er onverhoopt wat misgaan, dan houdt het apparaat op met werken. Dat is wel zo belangrijk, aangezien de apparaten zijn uitgerust met vlijmscherpe messen die u niet op uw voet wilt krijgen.

123 Machineverhuur

U kunt gemakkelijk een bosmaaier huren bij 123 Machineverhuur. Op deze manier zullen al uw werkzaamheden een stuk gemakkelijker verlopen! Wij zijn niet alleen aanbieder van deze machines, want wij hebben ook ander tuingereedschap te leen dat van pas komen bij uw klus.

Daarom hebben we een speciale pagina ingericht over tuin en park apparaten. Hier vindt u onder andere heggenscharen, maar ook bladblazers vindt u hier. Bij vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen, dus bel ons gerust even op als u meer informatie nodig heeft.

Verhuur voor en door professionals!