Tuin & park

Zodensnijmachines

Heeft u tijdelijk tuingereedschap nodig, waar u bijvoorbeeld normaal gesproken weinig gebruik van maakt, dan kan het zeker interessant zijn om dit tuingereedschap tegen een scherpe prijs te huren bij 123 Machineverhuur. Bij ons kunt u bijvoorbeeld een graszodensnijder huren. Deze is direct inzetbaar wanneer gras verwijderd moet worden bij complete renovatie, wanneer een stuk gras verplaatst moet worden en wanneer gras gelift moet worden bij het leggen van ondergrondse kabels en leidingen. Bekijk het aanbod en huur gemakkelijk een zodensnijmachine online!

Graszodensnijder huren

Een graszodensnijder is het ideale hulpmiddel voor gazonrenovatie. Met de graszodensnijder kunt u het gazon effectief renoveren door nauwkeurig en snel zoden uit uw gras te snijden. Door gebruik te maken van een graszodensnijder beperkt u de schade aan het gazon tot een minimum. De graszodensnijder is het meest geschikt voor kleine oppervlakten en goed te berijden terrein. Het is belangrijk om op te letten op de werkbreedte van de zodensnijder, omdat hiermee wordt bepaald hoe breed de zoden zijn die afgesneden worden. De werkbreedte van de graszodensnijder uit ons aanbod is 33 cm. Plaats de graszodensnijder in uw winkelmand, selecteer de data wanneer u deze wilt huren en wij bevestigen binnen 24 uur of de machine beschikbaar is.

Graszodensnijder huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u nog vragen over de graszodensnijder? Stel ze gerust aan ons. Op onze klantenservice zitten iedere werkdag én iedere zaterdagochtend mensen met kennis van de machines en het materieel dat we verhuren. Heeft u dus een vraag of een opmerking over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-53 53 123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

 

Verhuur voor en door professionals!