Tuin & park

Heggenscharen

Is het hoog tijd om de struiken, heggen of hagen te snoeien? Bij 123 Machineverhuur kunt u gemakkelijk online een heggenschaar huren. Op onze website vindt u een overzicht van alle te huren machines en materieel voor de bouw- en evenementenbranche, waaronder dus ook de heggenschaar. Bekijk ons aanbod en vindt een geschikte heggenschaar voor uw klus!

Onze aanbod heggenscharen

Binnen ons assortiment vindt u heggenscharen van gerenommeerde merken als Metabo en STIHL. Afhankelijk van uw klus kunt u bij ons dus altijd een geschikte heggenschaar huren. Bij ons kunt u terecht voor een heggenschaar 230 Volt en een heggenschaar op benzine (Aspen 2 takt), u kunt zelf kiezen wat u prettiger vindt. Onze specialisten voorzien u graag van advies voor de beste heggenschaar voor uw tuinklus. Voor grote oppervlakten en landschapsonderhoud zijn de benzine heggenscharen bijvoorbeeld de ideale helpers. Deze heggenscharen bieden gegarandeerde bewegingsvrijheid en heeft een groot vermogen en grote reserves.

Een heggenschaar huren

Heeft u een perfecte heggenschaar gevonden die u kunt gebruiken bij uw groene werkzaamheden? Dan is de tijd aangebroken om een reservering door te geven. Dit kunt u doen door de gewenste heggenschaar in uw winkelmandje te plaatsen en vervolgens uw persoonlijke gegevens in te vullen. Zodra wij uw bestelling binnen krijgen gaan wij voor u aan de slag om dit te bevestigen. Doorgaans doen wij dit binnen één werkdag. U huurt al een heggenschaar bij ons vanaf €13,50 per week of €27,50 per week. U kunt dus zelf bij ons aangeven hoelang u de heggenschaar denkt nodig te hebben.

Veiligheidsvoorschriften

We hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat een heggenschaar scherpe bladen heeft en dat u er dus voorzichtig mee moet doen. Maar voor de zekerheid en om uw veiligheid te waarborgen geven we bij al onze machines toch veiligheidsvoorschriften mee. Die herkent u aan de icoontjes op de desbetreffende productpagina. Voor het gebruik van een heggenschaar raden we aan gehoorbescherming, oogbescherming, veiligheidsschoenen en veiligheidshandschoenen te dragen. Heeft u nog niet eerder met een heggenschaar gewerkt? Neem dan zeker ook even de handleiding door en vraag ons om advies als u er niet uitkomt. Kunt u alle veiligheidsvoorschriften afvinken en weet u hoe de heggenschaar werkt? Dan kunt u beginnen met snoeien van uw tuin!

Contact

U kunt onze klantenservice dus om advies vragen bij het gebruik van onze machines, maar u kunt ze ook vragen naar algemeen advies over welke tuin & park gereedschappen u moet huren voor bepaalde klussen. En u kunt er natuurlijk ook gewoon terecht voor vragen over uw bestelling. De klantenservice van 123 Machineverhuur is bereikbaar op werkdagen van 7.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag kunt u ze ook bellen, dan werken ze van 8.00 uur tot 12.00 uur. Heeft u een vraag waar geen haast bij zit? Dan kunt u ook mailen of het contactformulier invullen. Wij streven ernaar om uw bericht binnen één werkdag te beantwoorden.

Verhuur voor en door professionals!