Tuin & park

Heggenscharen

Is het tijd om de struiken, heggen of hagen te snoeien? Bij 123 Machineverhuur kunt u gemakkelijk via de website een heggenschaar huren. Op onze website vindt u een overzicht van alle te huren machines en materieel voor de bouw en evenementenbranche, waaronder ook de heggenschaar. Bekijk ons aanbod en vindt ook een geschikte heggenschaar voor uw klus!

Heggenschaar huren

Binnen ons assortiment vindt u de heggenschaar van gerenommeerde merken als Metabo en STIHL. Afhankelijk van uw klus kunt u bij ons altijd een geschikte heggenschaar huren. Zowel een heggenschaar 230 Volt als een heggenschaar benzine vindt u binnen ons assortiment. Bent u op zoek naar een heggenschaar voor werkzaamheden rond en om uw huis? Dan kunt u met de heggenschaar 230 Volt prima uit de voeten. Voor grote oppervlakten en landschapsonderhoud zijn benzine heggenscharen de ideale helpers. Gegarandeerde bewegingsvrijheid en hoge vermogen reserves maken dit de juiste keuze voor u.

Huur uw heggenschaar bij 123 Machineverhuur

Heeft u een perfecte heggenschaar gevonden die u kunt gebruiken bij uw groene werkzaamheden? Dan is de tijd aangebroken om een reservering door te geven. Dit kunt u doen door de gewenste heggenschaar in uw winkelmandje te plaatsen en vervolgens uw persoonlijke gegevens in te vullen. Zodra wij uw bestelling binnen krijgen gaan wij voor u aan de slag om dit te bevestigen. Doorgaans doen wij dit binnen 1 werkdag. Heeft u vragen of wilt u meer weten over een heggenschaar huren? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Verhuur voor en door professionals!