Tuin & park

Heggenscharen

Is het hoog tijd om de struiken, heggen of hagen te snoeien, maar heb je niet het juiste materieel? Bij 123 Machineverhuur kun je gemakkelijk een heggenschaar huren. Op onze website vind je een overzicht van elke te huren heggenschaar en aanverwante apparaten die jou helpen bij het verrichten van tuinwerkzaamheden. Bekijk gerust ons aanbod en kom een heggenschaar huren bij 123 Machineverhuur. Gemakkelijk online te regelen!

Ons aanbod heggenscharen

Binnen ons assortiment vind je heggenscharen van gerenommeerde merken als Metabo en STIHL. Afhankelijk van jouw klus kun je bij ons altijd een geschikte heggenschaar huren, waarbij we onderscheid maken tussen varianten op benzine en elektriciteit.

Heggenschaar op benzine

Een heggenschaar op benzine brengt meerdere voordelen met zich mee. Hieronder hebben we twee voordelen van de bij ons te huren heggenschaar uitgelicht.

  • Mobiel en onafhankelijk van stroom: Met een heggenschaar op benzine ben je niet afhankelijk van stroom of een stekkerdoos. Dit betekent dat je vrij bent om te bewegen en te werken waar je maar wilt, zonder beperkingen. Perfect voor de grotere werkgebieden, zoals stadsparken, landerijen of tuinen van villa's.
  • Krachtiger: De heggenschaar op benzine is wat krachtiger van zichzelf. Dit betekent dat ze sneller en efficiënter kunnen werken, vooral bij het snoeien van dikke of harde takken.

Elektrische heggenschaar huren

Ben je op zoek naar een passend alternatief voor de machine op benzine? Denk dan eens aan de elektrische heggenschaar, dat eveneens kan rekenen op enkele interessante specificaties.

  • Duurzamer: de elektrische heggenschaar is minder schadelijk voor het milieu, doordat er geen uitlaatgassen vrijkomen bij het gebruik. Daarnaast produceren ze een stuk minder geluid. De buurt zal zo minder last hebben van het gebruik!
  • Vederlicht: De kleine elektrische heggenschaar is ontzettend licht, waardoor deze makkelijker onder controle te houden is dan het 'broertje' op benzine. Dit maakt dit type vooral geschikt voor licht snoeiwerk, zoals het onderhouden van heggen rondom je huis.

Elektrische heggenschaar met accu

Zoek je naar de gulden middenweg, waarbij je het beste van beide opties hebt? De elektrische heggenschaar met accu is dan zo gek nog niet. Waarom je deze optie in beraad moet nemen, lees je hieronder:

  • Geschikt voor alle werkzaamheden: de elektrische heggenschaar met accu komt tot zijn recht bij eenvoudige én complexere snoeiwerkzaamheden. Zo krijg je tijdelijk de beschikking over een apparaat waarmee je alles kan doen!
  • Kostenefficiënt: de elektrische heggenschaar met accu verschaft je alle bewegingsvrijheid, doordat je niet gebonden bent aan de lengte van een stekker. Wel doe je een beroep op stroom, waardoor je niet duur hoeft af te tanken aan de pomp!

Onze specialisten voorzien je graag van advies voor de beste heggenschaar voor jouw tuinklus.

Hoe werkt de heggenschaar verhuur van 123 Machineverhuur?

Wil je een beroep doen op onze heggenschaar verhuur, zodat je het apparaat kan gebruiken voor je groene werkzaamheden? Dan is de tijd aangebroken om een reservering door te geven. Dit doe je door de gewenste heggenschaar in jouw winkelmandje te plaatsen en vervolgens de persoonlijke gegevens in te vullen. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan wij voor je aan de slag om dit te bevestigen. Doorgaans doen wij dit binnen één werkdag. Je huurt al een heggenschaar bij ons vanaf €13,50 per week of €27,50 per week. Je kunt dus zelf bij ons aangeven hoe lang je de heggenschaar denkt nodig te hebben.

Veiligheidsvoorschriften van de snoeischaar

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat een snoeischaar scherpe bladen heeft en dat je er voorzichtig mee om moet gaan. Maar om jouw veiligheid te waarborgen geven we bij al onze machines toch veiligheidsvoorschriften mee. Die herken je aan de icoontjes op de desbetreffende productpagina. Voor het gebruik van een heggenschaar raden we aan gehoorbescherming, oogbescherming, veiligheidsschoenen en veiligheidshandschoenen te dragen. En heb je nog niet eerder met een snoeischaar gewerkt? Neem dan zeker ook even de handleiding door en vraag ons om advies als je er niet uitkomt. Kun je alle veiligheidsvoorschriften afvinken en weet je hoe de heggenschaar werkt? Dan kan het snoeien beginnen!

Contact

Je kunt onze klantenservice dus om advies vragen bij het gebruik van onze machines, maar je kunt ze ook vragen naar algemeen advies over welke tuin & park gereedschappen je moet huren voor bepaalde klussen. En je kunt er natuurlijk ook gewoon terecht voor vragen over jouw bestelling. De klantenservice van 123 Machineverhuur is bereikbaar op werkdagen van 7.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag kun je ze ook bereiken, want dan werken ze van 8.00 uur tot 12.00 uur. Heb je een vraag waar geen haast bij zit? Dan kun je ook mailen of het contactformulier invullen. Wij streven ernaar om je bericht binnen één werkdag te beantwoorden.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!