Tuin & park

Houtversnipperaars

Verricht u werkzaamheden in het bos, dan zult u een behoorlijke hoeveelheid hout overhouden. Een versnipperaar huren bij 123 Machineverhuur zal uw leven een stuk gemakkelijker maken. Met zo’n apparaat kunt u overblijfselen van boomstronken en takken een kopje kleiner maken, waardoor u ze eenvoudiger naar de stort kunt brengen.

In ons assortiment kunt u verschillende soorten van de versnipperaar huren, zoals vaste modellen en uitvoeringen die draaibaar zijn. Wilt u meer weten over deze handige machine? Op deze pagina leest u er alles over, zodat u straks beter wat u kunt verwachten zodra u een versnipperaar komt huren.

Houtversnipperaars

Verricht je werkzaamheden in het bos, dan houd je meestal een behoorlijke hoeveelheid hout over. Een houtversnipperaar huren bij 123 Machineverhuur zal jouw werkzaamheden een stuk gemakkelijker maken. Met een houtversnipperaar maak je overblijfselen van boomstronken en takken een kopje kleiner, waardoor je ze eenvoudiger naar de stort kunt brengen.

In ons assortiment kun je verschillende soorten van de houtversnipperaar huren, zoals vaste modellen en uitvoeringen die draaibaar zijn.

Houtversnipperaar huren

Houtversnipperaars zijn graag geziene ‘gasten’ in het bos, maar wij hebben ook klanten in ons portfolio die om andere doeleinden een houtversnipperaar huren. Ze komen namelijk ook van pas bij simpele werkzaamheden in de tuin. Zodra de herfst zijn intrede doet, vallen bladeren in groten getale van de bomen. Om het tuinafval op fatsoenlijke wijze af te voeren, kun je een houtversnipperaar huren. Je zet je resten dan gemakkelijk om in iets bruikbaars als compost of tuinsnippers.

Takkenversnipperaar

Onze machines zijn ook in te zetten als takkenversnipperaar. De werking van onze apparaten is vrij simpel. De versnipperaar beschikt aan de achterzijde over een rechthoekige opening, die schuin afloopt. Dit is de plek waar u uw restafval in stopt. Vervolgens komt het hout terecht in het ‘snijgedeelte’ van de takkenversnipperaar. Hier bevinden zich vlijmscherpe messen, die de producten vermorzelen tot kleine stukjes.

De opwaartse kracht zorgt ervoor dat de fijngemalen deeltjes door de ‘mond’ van de machine worden uitgespuwd. Regelmatig kiest men ervoor om er een aanhangwagen achter te plaatsen, zodat de overblijfselen bij elkaar blijven.

Diverse uitvoeringen

Wij bieden je de mogelijkheid om verschillende uitvoeringen van de houtversnipperaar te huren. Zo hebben we een vast model, een draaibaar model en een houtversnipperaar met bobcat schranklader.

Laatstgenoemde versnipperaar is met name geschikt als je je werkzaamheden gaat verrichten op een plek die lastig te bereiken is. Deze machine is namelijk te plaatsen op een schranklader, waardoor je je werkzaamheden gewoon kunt verrichten ondanks een moeilijke berijdbare ondergrond. Het draaibare model is met name aantrekkelijk voor klanten die zowel aan de linker- als aan de rechterzijde werkzaamheden moeten verrichten. Dit apparaat bespaart je veel kortstondige loopjes.

Versnipperaar huren bij 123 Machineverhuur

Een houtversnipperaar huren? Klop dan aan bij 123 Machineverhuur. Wij zijn al ruim 20 jaar een betrouwbare verhuurder van verschillende apparaten, zowel in de bouw- als evenementensector. Een versnipperaar huren behoort tot onze mogelijkheden, maar wij bieden ook andere machines aan die geschikt zijn voor tuin & park. Onze divisie helpt je graag bij het voltooien van je reservering of het verschaffen van meer informatie over een specifieke optie. Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon en we gaan graag met je in overleg!

FAQ's

Wat kost het huren van een houtversnipperaar?
 

Bij 123 Machineverhuur kun je een houtversnipperaar huren vanaf € 250,- per dag en vanaf € 725,- per week. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat is het verschil tussen een hakselaar en een houtversnipperaar?

 

Een houtversnipperaar is voornamelijk ontworpen om takken en houtachtig materiaal te verwerken. Het doel is om hout tot kleine stukjes of snippers te vermalen. Een hakselaar daarentegen kan verschillende soorten organisch materiaal verwerken, waaronder takken, bladeren, gras en ander tuinafval. Hakselaars kunnen zowel hout als niet houtachtig materiaal verkleinen tot kleinere stukjes of snippers.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!