Tuin & park

Houtversnipperaars

Verricht u werkzaamheden in het bos, dan zult u een behoorlijke hoeveelheid hout overhouden. Een versnipperaar huren bij 123 Machineverhuur zal uw leven een stuk gemakkelijker maken. Met zo’n apparaat kunt u overblijfselen van boomstronken en takken een kopje kleiner maken, waardoor u ze eenvoudiger naar de stort kunt brengen.

In ons assortiment kunt u verschillende soorten van de versnipperaar huren, zoals vaste modellen en uitvoeringen die draaibaar zijn. Wilt u meer weten over deze handige machine? Op deze pagina leest u er alles over, zodat u straks beter wat u kunt verwachten zodra u een versnipperaar komt huren.

Houtversnipperaars

Houtversnipperaars zijn graag geziene ‘gasten’ in het bos, maar wij hebben ook klanten in ons portfolio die zo’n machine met andere doeleinden lenen. Houtversnipperaars komen namelijk ook van pas bij simpele werkzaamheden bij u achter het huis. Zodra de herfst zijn intrede doet, vallen bladeren in grote getalen van de bomen. Het kan dan knap lastig zijn om het tuinafval op fatsoenlijke wijze af te kunnen voeren. Op zo’n moment kunt u ertoe besluiten om een versnipperaar te huren, die ervoor zorgt dat u resten kunt omzetten in iets bruikbaars als compost of tuinsnippers.

Takkenversnipperaar

De machines van 123 Machineverhuur zijn daarnaast in te zetten als takkenversnipperaar. De werking van onze apparaten is relatief simpel. De versnipperaar beschikt aan de achterzijde over een rechthoekige opening, die schuin afloopt. Dit is de plek waar u uw restafval in stopt. Vervolgens komt uw hout terecht in het ‘snijgedeelte’ van de takkenversnipperaar. Hier bevinden zich vlijmscherpe messen, die de producten vermorzelen tot kleine stukjes.

De opwaartse kracht zorgt ervoor dat de fijngemalen deeltjes door de ‘mond’ van de machine worden uitgespuwd. Regelmatig kiest men ervoor om er een aanhangwagen achter te plaatsen, zodat de overblijfselen bij mekaar blijven.

Versnipperaar hout

Wij bieden u de mogelijkheid om verschillende uitvoeringen van de versnipperaar van hout te huren. Een houtversnipperaar op aanhanger vast model, een houtversnipperaar op aanhanger draaibaar en een houtsversnipperaar met bobcat schranklader zijn de modellen waaruit u momenteel kunt kiezen bij 123 Machineverhuur.

Laatstgenoemde versnipperaar van hout is met name geschikt als u uw werkzaamheden gaat verrichten op een plek die lastig te bereiken is. Deze machine is namelijk te plaatsen op een schranklader, waardoor u uw werkzaamheden gewoon kunt verrichten ondanks een moeilijk berijdbare ondergrond. Het draaibare model is met name aantrekkelijk voor klanten die zowel aan de linker- als aan de rechterzijde werkzaamheden moeten verrichten. Dit apparaat bespaart u veel kortstondige loopjes.

123 Machineverhuur

123 Machineverhuur is al ruim 20 jaar een betrouwbare verhuurder van verschillende apparaten, die zowel in de bouw- als evenementensector worden gebruikt. Een versnipperaar huren behoort tot onze mogelijkheden, maar wij bieden ook andere machines aan die geschikt zijn voor tuin & park. Heeft u te maken met hardnekkig onkruid? Onze onkruidbestrijding machines zullen uw klus een stuk eenvoudiger maken. Bosmaaiers en heggenscharen zijn eveneens verkrijgbaar bij ons.

Verhuur voor en door professionals!