Tuin & park

Onkruidbestrijding

Veel mensen liggen over het algemeen nog op hun knieën om het onkruid uit hun tuin te verwijderen. Dit is verder nooit echt een probleem, maar op lange termijn heeft dit wel wat gevolgen. Zo kunt u last krijgen van bijvoorbeeld rugpijn of zere knieën. Hiernaast neemt het plezier waarmee u voorheen de tuin in ging, betrekkelijk snel af en dat is best zonde. Om dit allemaal te voorkomen, kunt u bij 123Machineverhuur een onkruidborstel huren. Dit apparaat werkt uiterst makkelijk en efficiënt en zorgt er zo voor dat u weer met enorm veel plezier de tuin in kunt. De voordelen van zo’n onkruidborstel en het huren van een onkruidborstel leest u hier!

Waarom onkruid bestrijden?

Het klinkt niet heel erg raar als we zeggen dat het belangrijk is dat onkruid op tijd verwijderd moet worden. Niet alleen oogt onkruid erg onverzorgd, maar vooral op lange termijn kan het betrekkelijk veel schade aanrichten voor nabij liggende planten en bloemen. Als u echt slim bent, kiest u er op voorhand voor om eens in de zoveel tijd het onkruid dat in uw tuin ontstaat, te verwijderen. Los van het feit dat onkruid er wat rommelig en onverzorgd uitziet, is het gewoon echt heel erg slecht voor de rest van uw tuin. Een onkruidborstel huren is dus de oplossing! Wilt u liever een onkruidbrander huren, bekijk ons assortiment voor meer info.

Onkruidborstel huren?

Als professionals op ons gebied krijgen we steeds vaker te horen hoe vervelend het wel niet is dat gereedschap altijd nieuw gekocht moet worden. Wanneer het onkruid in uw tuin bestreden moet worden, en dit komt nog wel eens voor, heeft u logischerwijs geen zin om zo’n duur apparaat aan te schaffen. In dat geval bent u bij 123Machineverhuur aan het juiste adres. Zoals onze naam zegt, kunt u gemakkelijk en snel een onkruidborstel huren. U hoeft geen torenhoge aanschafprijs te betalen en na het gebruik brengt u het gereedschap dat u heeft moeten huren, weer terug!

Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen om een onkruidborstel te huren? Stel ze gerust aan ons. Op onze klantenservice zitten iedere werkdag én iedere zaterdagochtend mensen met kennis van de tuingereedschappen die we verhuren. Doordeweeks zijn wij bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-5353123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken. De specialisten van 123 Machineverhuur helpen u graag verder!

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!