Tuin & park

Onkruidbestrijding

Op onze website vindt u veel verschillend te huren gereedschap voor de bouw en de evenementenbranche, maar ook zeker voor de groenvoorziening en voor in en om uw tuin. Niets is zo vervelend dan veel onkruid in uw prachtige perceel. Tussen alle prachtige planten en bloemen ziet onkruid er toch onverzorgd uit. Heeft u veel last van onkruid op uw perceel? En wilt u dit onkruid graag effectief bestrijden? Op onze website vindt u verschillend gereedschap van een hoogwaardige kwaliteit voor onkruidbestrijding. Bekijk nu snel het aanbod!

Gereedschap voor onkruidbestrijding huren

Binnen ons aanbod vindt u gereedschap te gebruiken voor onkruidbestrijding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een onkruidbrander en een onkruidborstel. Deze gereedschappen maken het mogelijk om het onkruid op uw perceel effectief te bestrijden. Zo kunt u snel weer genieten van een mooie, onkruidvrije tuin. Wilt u bijvoorbeeld de onkruidborstel huren? Plaats het gewenste gereedschap in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de onkruidborstel wilt huren. Vervolgens checken wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen.

Onkruidborstel huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u nog vragen over de gereedschappen voor onkruidbestrijding? Stel ze gerust aan ons. Op onze klantenservice zitten iedere werkdag én iedere zaterdagochtend mensen met kennis van de machines en het materieel dat we verhuren. Doordeweeks zijn wij bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-5353123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken. Onze specialisten helpen u graag verder!

 

Verhuur voor en door professionals!