Tuin & park

Bent u op zoek naar verschillend tuingereedschap dat u kunt huren? Dan bent u 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Heeft u tijdelijk tuingereedschap nodig, waar u bijvoorbeeld normaal gesproken weinig gebruik van maakt, dan kan het zeker interessant zijn om dit tuingereedschap tegen een scherpe prijs te huren bij 123 Machineverhuur. Op onze website vindt u veel verschillend tuingereedschap van een hoogwaardige kwaliteit. Bekijk snel het aanbod!

Voor elke klus in de tuin

Op onze website vindt u een overzicht van al het te huren tuingereedschap voor de bouw en de evenementenbranche, maar ook zeker voor in en om uw tuin. Binnen ons assortiment vindt u tuingereedschap van heggenscharen en bladblazers tot aan het grote geschut, zoals houtversnipperaars en wieldumpers. Hierdoor vindt u voor iedere klus het juiste tuingereedschap bij 123 Machineverhuur. We hebben het tuingereedschap voor u gemakkelijk onderverdeeld in de volgende categorieën: bladblazers, bosmaaiers, gras-/tuinrollen, grondboren/palenrammers, heggenscharen, houtversnipperaars, kettingzagen, kloofmachines, onkruidbestrijding, rupsdumpers, stobbenfrezen, tuinfrezen, verticuteermachines, wieldumpers Thwaites en zodensnijmachines. Zoals gezegd, voor elke tuinklus wel het juiste gereedschap!

Kies het juiste moment

Er is natuurlijk het hele jaar door wel iets te doen in uw tuin, maar de grootste klussen worden over het algemeen in de lente uitgevoerd. Daarin bent u niet de enige, dus zorg dat u op tijd uw klussen inplant en ook op tijd het juiste gereedschap bij ons huurt. Als u het gewenste gereedschap heeft gevonden op onze site plaatst u het eenvoudig in uw winkelmand waar u ook gelijk de datum of data van gebruik kunt doorgeven. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om het te bevestigen of een alternatieve datum voor te stellen. Verwacht u wat langer voor uw klus nodig te hebben? Huur het gereedschap dan voor een week.

Let op uw veiligheid

Met klein tuingereedschap kan u natuurlijk niet zoveel gebeuren, maar de grotere machines en de machines met scherpe bladen brengen wel een risico met zich mee. Zorg daarom altijd dat u goed weet hoe de machines werken en neem de juiste voorzorgsmaatregelen. Bij al ons gereedschap vindt u tevens veiligheidsicoontjes die aangeven wat wij adviseren te dragen aan beschermende kleding. Wij raden u aan om deze adviezen op te volgen. Twijfelt u over het gebruik van bepaald gereedschap, of heeft u advies nodig? Stel uw vragen dan aan onze specialisten van 123 Machineverhuur.

Contact

Heeft u nog vragen over het tuingereedschap? Stel ze gerust aan ons. Op onze klantenservice zitten iedere werkdag én iedere zaterdagochtend mensen met kennis van de machines en het materieel dat we verhuren. Heeft u dus een vraag of een opmerking over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-5353123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!