Tuin & park

Tuinfrezen

Is het tijd om uw tuin goed aan te pakken? Om de grond in uw tuin goed te verzorgen, is het raadzaam om regelmatig te frezen en te ploegen. U kunt een tuinfrees huren die op benzine of diesel werkt. Bij 123 Machineverhuur heeft u keuze uit meerdere tuinfrezen die u kunt huren. Bij een tuinfrees wordt aangeraden om veiligheidshandschoenen, veiligheid schoenen en gehoorbescherming te dragen.

Waarom een tuinfrees?

Een tuinfrees zet u in om de grond in uw tuin goed te verzorgen. Een tuinfrees spit de aarde om, maakt de grond los en verkruimelt het. Daardoor wordt de dieperliggende aarde belucht en verbeter je de structuur en afwatering van de grond. Het frezen van uw tuin zorgt ervoor dat de grond gezond blijft. Het omploegen van grond is een zware klus en een tuinfrees maakt het werk een stuk makkelijker. De machine is eenvoudig in gebruik en rust op aangedreven messen, waardoor een tuinfrees zichzelf voortbeweegt.

Tuinfrees huren met benzine of diesel

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor tuinfrezen met benzine of diesel. Heeft u een grote tuin en is er al lang niets meer gedaan aan de grond? Dan kan het zijn dat de grond met moeite om te ploegen is. Aan een elektrische tuinfrees heeft u dan weinig, of u moet elk half uur de accu opladen. Een tuinfrees huren met benzine of diesel is dan wijzer. Heeft u nog vragen over het huren van een tuinfrees, dan kunt u gerust uw vragen aan ons stellen. Onze specialisten staan graag voor u klaar.

Huur een tuinfrees bij 123 Machineverhuur

Een tuinfrees huurt u gemakkelijk via 123 Machineverhuur.nl. Geeft u de start- en einddatum aan van uw klus aan en het aantal tuinfrezen die u nodig heeft. Vervolgens hebben we uw gegevens nodig en vragen we u wat voor u de dichtstbijzijnde locatie van 123 Machineverhuur is. U verstuurt deze opgegeven gegevens en wij zorgen dat de reservering bevestigd is. We streven er naar om de reservering binnen 1 werkdag te bevestigen.

 

Verhuur voor en door professionals!