Bouwplaats- & event materieel

Kassaunits

Festivals en evenementen gaan gepaard met een boel vertier en uiteraard hoort daar ook een hapje en een drankje bij. Maar daarvoor dient men eerst wel wat munten aan te schaffen bij de kassa unit. Bent u als ondernemer al een poosje op zoek naar zo’n verplaatsbaar hokje? Zoek dan niet verder en leen een kassa unit bij 123 Machineverhuur.

De kassa unit die u bij ons kunt lenen is een 2-persoonsvariant, zodat uw festivalcrew sneller in staat is om de wachtrijen weg te werken. Doordat de hokjes licht in gewicht zijn, is het geen ingewikkeld karwei om de kassa unit op een aanhangwagen of oplegger te plaatsen. Wilt u meer weten over dit product? Op deze pagina vertellen wij u er meer over.

Kassahokje

Doet u een tijdelijk beroep op ons kassahokje, dan brengt dat het nodige comfort met zich mee. 123 Machineverhuur levert namelijk standaard tafels en stoelen mee, zodat uw werknemers niet constant hoeven te staan. Aan de onderzijde van het tafeltje bevindt zich een lade, waarin het verdiende geld veilig opgeborgen kan worden. Daarnaast zorgt het slot van de deur voor extra veiligheid, aangezien ongewenste indringers het kassahokje zo onmogelijk kunnen betreden.

Het glas van de kassa unit is voorzien van twee soorten gaten. Aan de bovenzijde van het raam bevinden zich enkele cirkelvormige gaten. Daardoor bent u beter in staat om te horen hoeveel muntjes de desbetreffende klant wenst te kopen. Aan de onderkant van het raam is een wat groter gat gemaakt, die ervoor zorgt dat u de muntuitgifte gemakkelijk kunt laten verlopen.

Kassahok

Het kassahok kent nog een aantal andere interessante features die het benoemen meer dan waard zijn. De units zijn standaard voorzien van 230 Volt, zodat er een beroep op elektriciteit gedaan kan worden. Dit is erg handig als u wilt dat de betalingen elektronisch plaatsvinden, want zo kunt u een pinautomaat verbinden met het stopcontact.

Indien u aan het einde van de dag het geld wilt laten tellen, kan dit op een veilige manier. De ramen van het kassahok zijn namelijk uitgerust met rolluiken, waardoor u in alle rust de flappen op tafel kunt leggen buiten het zicht van anderen.

Kassa huren

Komt u een kassa huren bij 123 Machineverhuur, dan kunt u rekenen op een 2-persoonsexemplaar dat een breedte kent van 2,4 meter en een diepte van 1,4 meter. Al onze varianten van de kassa unit hebben een plafonnière, waardoor uw personeel de werkzaamheden droog uit kunnen voeren.

Een kassa huren kan al vanaf €180,00 per dag. Blijven er onverhoopt lijmresten achter op de kassahokjes? Dan is het mogelijk dat wij extra schoonmaakkosten dienen te berekenen.

123 Machineverhuur

De kassa unit is niet het enige bouwplaats- & event materieel wat u bij 123 Machineverhuur kunt verkrijgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van badkamerwagens of toiletten, die een sanitaire stop mogelijk maken voor al uw bezoekers? Indien gewenst, kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u namelijk graag bij het uitzoeken van geschikt materieel.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!