Bouwplaats- & event materieel

Waterputten

Is het voor uw klus belangrijk dat u over water beschikt? Een watermeterput is geschikt voor de tijdelijke watervoorziening op uw bouwplaats. In deze put wordt ook de watermeter geplaatst door het waterleidingsbedrijf. Huur een watermeterput via 123 Machineverhuur en ervaar het gemak van onze watermeterput bij u op locatie.

Vind een geschikte watermeterput

De watermeterput die wij aanbieden beschikt over twee kranen, zodat u twee slangen kunt bevestigingen aan de kranen. Het heeft een afmeting van 1.15x1.15x1.15m en de deksel is afsluitbaar door een hangslot. U kunt de watermeterput eenvoudig overal plaatsen op uw bouwplaats. Daarbij is het mogelijk om de put af te halen op een locatie bij u in de buurt of door de watermeterput te laten bezorgen.

Watermeterput huren?

Wilt u een watermeterput huren? Maar heeft u eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier waar u uw gegevens kunt achterlaten. Nadat we uw vraag of verzoek hebben ontvangen, nemen we deze zo snel mogelijk in behandeling. Bent u erover uit? Dan kunt u de order in de winkelmand plaatsen. Geef aan op welke datum u de watermeterput wilt huren en wij laten het u – vaak binnen één dag – weten of dit mogelijk is. Daarbij bepaalt u dus zelf of u de put wilt bezorgen of afhalen. Wij helpen u graag verder zodat u uw klus of project op een juiste manier kunt uitvoeren.

Verhuur voor en door professionals!