Bouwplaats- & event materieel

Waterputten

Zoekt u voor uw klus een manier om over voldoende water te beschikken? Een watermeterput is geschikt voor de tijdelijke watervoorziening op uw bouwplaats. Huur een watermeterput via 123 Machineverhuur en ervaar het gemak van onze watermeterput bij u op locatie.

In de warmtemeterput wordt een speciale meter aangebracht door het waterleidingsbedrijf waar u een contract mee heeft, zodat exact bijgehouden wordt hoeveel water u verbruikt.

Meterput water huren

De meterput met water die we bij 123 Machineverhuur aanbieden beschikt over twee kranen, zodat u twee slangen kunt bevestigen aan de kranen. De watermeterput, die valt onder bouwplaats & event materieel, heeft een deksel en is afsluitbaar met een hangslot. U plaatst de watermeterput eenvoudig op iedere plek van de bouwplaats, zodat u overal schoon drinkwater tot uw beschikking heeft.

Neemt u een watermeterput af bij 123 Machineverhuur, dan bent u wel gebonden aan een minimale verhuurperiode van 4 weken. We hebben deze periode ingesteld, omdat werkzaamheden op een bouwplaats vaak lang duren. Bij 123 Machineverhuur is het mogelijk om de put af te halen op een locatie bij u in de buurt, maar het laten bezorgen van een meterput met water behoort eveneens tot onze mogelijkheden. U huurt een waterput al vanaf €23,00 per dag.

Watermeterput afmetingen

Voordat u het product komt afhalen, is het wel zo prettig om de watermeterput afmetingen te weten. De watermeterput die we aanbieden heeft een afmeting van 1.15x1.15x1.15m, waarmee de put evenredig is verdeeld qua formaat. Vanwege de gunstige watermeterput afmetingen is het vervoeren van het product erg gemakkelijk. Bovendien heeft het beperkte formaat een gunstig effect op de besteding van de bouwplaats ruimte, want zo neemt het maar weinig ruimte in beslag.

Onze watermeterput is zo gefabriceerd dat afdekking mogelijk is. Hiermee voorkomen we dat vuilresten zoals bouwstoffen de kwaliteit van het drinkwater aantasten. Daarnaast kunt u ook in de winter gebruikmaken van de watermeterput, zonder dat het water bevriest.

Watermeterput huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u een watermeterput huren, maar heeft u eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier waar u uw gegevens kunt achterlaten. Nadat we uw vraag of verzoek hebben ontvangen, nemen we deze zo snel mogelijk in behandeling.

Bent u zeker van het huren van een watermeterput? Dan kunt u de order in de winkelmand plaatsen. Geef aan op welke datum u de put wilt huren en wij laten – vaak binnen één dag – weten of dit mogelijk is. Daarbij bepaalt u dus zelf of u de put wilt bezorgen of afhalen. Wij helpen u graag verder zodat u uw klus of project op een juiste manier kunt uitvoeren.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!