Bouwplaats- & event materieel

Toiletten

Ben je op zoek naar tijdelijke toiletten, die gemakkelijk op te zetten en weg te halen zijn? 123 Machineverhuur biedt verschillende toiletten te huur aan. Van simpele toiletcabines (dixies) tot cabines voor mindervaliden. Bekijk ons aanbod op deze pagina.

Dixies huren voor bouwplaatsen en evenementen

Een dixie wordt vaak ingezet op tijdelijke basis voor bijvoorbeeld een verbouwing van een woning waarbij het toilet niet in gebruik genomen kan worden. Ook op grote bouwplaatsen waar geen aangesloten toiletten aanwezig zijn, bieden mobiele toiletcabines de oplossing.

Ook voor evenementen worden dixies vaak ingezet om alle bezoekers gerust naar de wc te laten gaan. Hier worden vaak meerdere dixie units gecreëerd. Om de hygiëne te bewaren, worden er ook wel luxe doorspoel dixies ingezet. Voor de heren zijn er ook kros-urinoirs. Deze helpen drukte bij de toiletten tegen te gaan. Bij 123 Machineverhuur hebben we ook toiletten voor mindervaliden. Zo maak je een evenement nog toegankelijker voor iedereen.

Ons assortiment

Om te bepalen welke mobiele toiletten je precies nodig hebt, lichten we hieronder ons assortiment toe.

Toiletcabine standaard

Onze standaard toiletcabines hebben een minimale huurperiode van 4 weken. Wij komen ze eens per week reinigen. De capaciteit van deze toiletten is voldoende voor 8 à 10 personen per werkweek. Ze zijn daarom voornamelijk geschikt voor bouwplaatsen.

Toiletcabine luxe - doorspoel

De luxe toiletcabines zijn speciaal ontwikkeld voor evenementen en bouwplaatsen. De tank heeft een capaciteit voor 8 à 10 personen per werkweek. Je huurt deze luxe cabines voor minimaal 4 weken. De luxe toiletcabines hebben een doorspoelfunctie.

Toilet kros-urinoir

De urinoirs zijn ontwikkeld voor bouwplaatsen en elementen. Je hebt de keuze om eenmalig een urinoir te huren, of om er een te huren voor minimaal 4 weken. De krosinhoud van de urinoirs is maximaal 450 liter. Dit houdt in dat deze geschikt is voor ongeveer 1500 plasbeurten.

Multitank toiletten

Een multitank kan gebruikt worden in schaftwagens. Het is compact en handzaam. Hij wordt geleverd met een schroefdeksel en toiletbril. De capaciteit is ongeveer 120 liter.

Mobiel toilet huren bij 123 Machineverhuur

Een dixie huur je gemakkelijk bij 123 Machineverhuur. Sommige toiletcabines huur je voor een minimale huurperiode van 4 weken tegen een superscherpe prijs. Andere dixies kun je vanaf een bepaald bedrag per dag huren. De toiletten die per dag gehuurd worden, zijn vaak voor particulieren, kleinere feesten of evenementen. Wij vragen je bij het einde van de huur de dixie 24 uur van tevoren af te melden, zodat we deze kunnen komen ophalen en compleet kunnen reinigen. Wanneer je toiletten voor een langere tijd huurt, komen wij deze eens per week reinigen.

Hulp nodig bij het huren dixies

Heb je nog vragen over het huren van onze mobiele toiletten? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0800 - 53 53 123 of door een mail te sturen naar info@123machineverhuur.nl. Ook kun je het contactformulier op onze website invullen. Onze specialisten nemen dan contact met je op en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!