Bouwplaats- & event materieel

Toiletten

Bent u op zoek naar tijdelijke toiletten, die gemakkelijk op te zetten zijn en weg te halen? Dan zijn er verschillende soorten toiletten die u kunt huren. Van simpele toiletcabines tot cabines voor minder validen. Hieronder vindt u het assortiment toiletten van 123 Machineverhuur.

Dixie huren bouwplaats

Een dixie wordt vaak ingezet op tijdelijke basis voor bij bijvoorbeeld het verbouwen van een woning waar het toilet niet in gebruik genomen kan worden. Op grote bouwplaatsen waar meerdere bouwvakkers de hele dag werken, is vaak ook geen aangesloten toilet aanwezig. Dat wordt vaak opgelost met een dixie. Bouwbedrijven, maar ook particulieren die mensen aan het werk hebben en geen zin hebben om continu zand binnen te hebben liggen, huren tijdelijk een dixie.

Dixie huren evenement

Voor evenementen worden dixies ook vaak ingezet om alle bezoekers gerust naar het toilet te kunnen laten gaan. Hier worden vaker meerdere dixie units gecreëerd, waar veel dixies in u-vorm bij elkaar staan. Om hygiëne te bewaren, worden ook wel de luxe doorspoel dixies ingezet. Tussendoor op het evenemententerrein staan dan nog kros-urinoirs, om drukte bij de toiletten tegen te gaan. Evenementen doen er alles aan om zo toegankelijk mogelijk te zijn, ook voor minder valide mensen. Heeft u een toiletcabine nodig voor mindervaliden, dan kunt u bij 123 Machineverhuur terecht!

Dixie huren bij 123 Machineverhuur

Een dixie huurt u gemakkelijk via 123 Machineverhuur. Sommige toiletcabines huurt u voor een minimale huurperiode van 4 weken tegen een superscherpe prijs. Andere dixies kunt u vanaf een bepaald bedrag per dag huren. De dixies die per dag gehuurd worden, zijn vaak voor particulieren, kleinere feesten of evenementen. Wij vragen u bij het einde van de huur de dixie 24 uur van te voren bij ons af te melden, zodat we de dixies kunnen ophalen en compleet kunnen reinigen voor een andere huurder er gebruikt van maakt. Huurt u een dixie voor een langere periode, dan komen wij de dixies één keer per week reinigen. Weet u niet welke dixie u het beste kunt huren? Er zit namelijk een bepaalde capaciteit aan de dixies. U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

123 Machineverhuur voor en door professionals

U huurt verschillende machines en materialen voor professioneel gebruik bij ons. Zo hebben we specialisten voor de bouw- en voor evenementenverhuur. Wij zitten door heel Nederland verspreid, u kunt uw gehuurde machines en materialen dan ook door heel Nederland halen en brengen! Kies de locatie uit die voor u het dichtstbijzijnde is.

Verhuur voor en door professionals!