Bouwplaats- & event materieel

Kantoor en Sanitairunits

Heeft u een tijdelijke plek nodig waar u uw werkzaamheden voor bepaalde tijd kunt uitvoeren? Kom dan een kantoorunit huren bij 123 Machineverhuur. We bieden u verschillende opties, zodat u in de desgewenste periode alles bij de hand heeft wat u nodig heeft. Een kantoorunit huren is zo geregeld bij 123 Machineverhuur en is binnen een handomdraai weer op te halen of weg te brengen naar één van onze vestigingen.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Bouwplaats- & event materieel » Kantoor en Sanitairunits

Bij onze vestigingen kunt u diverse varianten van de kantoorunit huren. Samen met u kijken we welke subsoort het beste aansluit op uw situatie, zodat uw office werkzaamheden ook op de bouwplaats of het evenementterrein doorgang kunnen hebben. Op deze pagina vertellen we u er meer over.

Kantoor container huren

Bedrijven die een kantoor container huren bij 123 Machineverhuur, doen dat meestal omdat de administratieve taken zich niet louter beperken tot het hoofdkantoor. Door een kantoorunit te huren, kan degene die de honneurs waarneemt zich af en toe terugtrekken achter zijn laptop. Het maken van plannen of bekijken van bouwtekeningen kan zo ongestoord doorgaan, terwijl de manschappen hun taken op de bouwplaats uitvoeren.

Bezoekt u één van onze vestigingen voor het huren van een kantoor container? Dan bieden we u twee opties. Beide varianten zijn in de lengte 6 meter, terwijl de breedte variabel te noemen is. De ene te huren kantoorunit is 2,4 meter; de andere biedt met 3 meter nog net wat meer ruimte. Er zijn eveneens ramen aangebracht, zodat u de mogelijkheid heeft om de unit te luchten. Frisse lucht blijft zo altijd omhanden. Vanwege de grote belangstelling hanteren we een minimale verhuurperiode van 4 weken.

Sanitairunit van 123 Machineverhuur

Nadat de broodtrommels en boterhamzakjes weer opgeborgen worden na het middaguur, is het hoog tijd om weer aan het werk te gaan. Maar niet voordat er een bezoek gebracht is aan de sanitairunit. Een sanitairunit is een mobiele box die naast een te huren kantoorunit geplaatst wordt, waar werknemers hun behoefte kunnen doen. De aanwezigheid van een wastafel en stromend water, maakt het tevens mogelijk om op te frissen. Vraag gerust naar de mogelijkheden van een sanitairunit of voor het huren van divers ander bouwplaats en eventmaterieel.

Een kantoorunit huren bij 123 Machineverhuur

Een kantoorunit huren kan gemakkelijk via onze website. Kies het meest geschikte kantoorunit voor uw werkzaamheden en het aantal personen die hier gebruik van moet gaan maken. Plaats de kantoorunit in uw winkelmandje, vul uw gegevens in en kies de dichtstbijzijnde vestiging. Heeft u advies nodig? Raadpleeg dan even onze specialisten van de klantenservice.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!