Bouwplaats- & event materieel

Kantoor en Sanitairunits

Heeft u een tijdelijke kantoor- en sanitair voorziening nodig op een locatie waar u een bepaalde tijd werkzaamheden moet gaan uitvoeren? Dat kan! Wij bieden u namelijk verschillende kantoor- en sanitairunits, waardoor u in de periode alles bij de hand heeft wat u nodig heeft. Een kantoor en toilet is op deze manier zo geregeld en kan na deze periode ook zo weer opgeruimd worden. Waar gaat u de aankomende periode werken en wat heeft u precies nodig? Wij leveren graag kantoor- en sanitairunits om alles mogelijk te maken.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Bouwplaats- & event materieel » Kantoor en Sanitairunits

Kantoorunits van 123 Machineverhuur

Alles bij de hand hebben is natuurlijk ideaal. Daarom kunt u bij ons kantoorunits huren om dit mogelijk te maken. Wij bieden u verschillende kantoorunits aan die u kunt huren, zoals kantoorunits van diverse afmetingen. Deze kantoorunits zijn klein en groot verkrijgbaar, zodat u een heel kantoor kunt nabootsen. Bij een kantoor hoort natuurlijk ook een keuken en toilet en daarom bieden wij ook kantoorunits die over een toilet en keuken beschikken. U kunt hier gerust pauze houden, een broodje smeren of even gebruik maken van het toilet.

Een kantoorunit huren

Een kantoorunit huren kan gemakkelijk via onze website. Kies het meest geschikte kantoorunit voor uw werkzaamheden en het aantal personen die hier gebruik van moet gaan maken. Plaats de kantoorunit in uw winkelmandje, vul uw gegevens in en kies de dichtstbijzijnde vestiging. Heeft u advies nodig? Raadpleeg dan even onze specialisten van de klantenservice.

 

Verhuur voor en door professionals!