Bouwplaats- & event materieel

Schaftwagens

Bent u op zoek naar tijdelijke ruimte voor uw bouwpersoneel, waar ze gerust hun boterhammen en koffie kunnen opeten en drinken in hun pauzes? Kom dan een bouwkeet huren bij 123 Machineverhuur. Een bouwkeet huren is een zeer geschikte optie, omdat het zorgt voor een stevige unit met benodigde aansluitingen, die ook nog eens mobiel is. U kunt de te huren bouwkeet ook als schaftkeet inzetten, maar ook als magazijn en toilet of als een combinatie van alle drie.

Schaftkeet

De schaftkeet is robuust en stevig dankzij de stalen kooiconstructie. Rondom is de te huren bouwkeet goed geïsoleerd, zodat het aangenaam is in de winter en in de zomer. Personeel dat hard werkt moeten uiteraard in hun pauze wel kunnen uitrusten, zodat ze er na de middag weer vol tegenaan kunnen. Het mooie aan de bouwkeet is dat er een complete kantine in geïntegreerd kan worden. Daarnaast bevat een bouwkeet vaak verwarming, verlichting en een groepenkast. U kunt er ook een schaftkeet huren met een toilet, zodat u er geen dixi naast hoeft te plaatsen. Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van divers ander bouwplaats en eventmaterieel.

Varianten van de schaftwagen

Voordat u een bouwkeet komt huren bij 123 Machineverhuur, dient u zich te realiseren dat er meerdere soorten van de schaftwagen verkrijgbaar zijn in ons assortiment. Om u een beeld te geven van al onze opties, hebben we ze in onderstaand overzicht voor u uitgelicht:

  • Schaftwagen schaft / magazijn (type SM): de meest gehuurde variant bij 123 Machineverhuur. Dit exemplaar is verkrijgbaar vanaf €98,00 per dag en wordt standaard geleverd met een tafel en 6 stoelen. Bovendien krijgt u er een heater bij, zodat iedereen er ook 's winters goed bij zit.
  • Schaftwagen schaft / magazijn /toilet (type SMT): deze schaftwagen komt met een toilet en heeft ook nog eens een aparte bergruimte van 1 bij 2 meter. Ideaal voor het geval u niet alles in het zicht wilt hebben. Tevens krijgt u er bij deze te huren bouwkeet ook nog een gaskachel of elektrische heater bij.
  • Schaftwagen solar / schaft / magazijn / toilet (type SMT): een duurzamere schaftkeet die we bij 123 Machineverhuur te leen hebben, is de solarvariant. De zonnepanelen zorgen ervoor dat er minder 'normale' stroom verbruikt wordt, waardoor u een goede bijdrage levert aan het milieu.

Bouwkeet huren bij 123 Machineverhuur

Eén van de bouwketen huurt u gemakkelijk bij 123 Machineverhuur. U plaatst de gewenste bouwkeet in uw winkelmand en u geeft daar de gewenste datum op dat u de bouwkeet wil huren. Vervolgens checken wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen.

Is de bouwkeet dan niet beschikbaar, dan nemen we contact met u op om met u mee te denken in een oplossing. Heeft u vragen over één van deze bouwketen of over het huren er van, neem dan gerust contact op door ons te bellen op 0800 - 53 53 123 of neem contact met ons op via het contactformulier, onze experts staan iedere werkdag en zaterdagochtend voor u klaar.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!