Bouwplaats- & event materieel

Schaftwagens

Bent u op zoek naar tijdelijke ruimte voor je bouwpersoneel, waar ze gerust hun boterhammen en koffie kunnen opeten en -drinken in hun pauzes? Dan is een bouwkeet zeer geschikt, dat is een stevige unit met benodigde aansluitingen, die mobiel is. Een bouwkeet kan als schaftkeet ingezet worden, maar ook als magazijn en toilet of als alle drie.

Bouwkeet tijdelijk huren

Bouwketen zijn robuust en stevig dankzij de stalen kooiconstructie. Rondom is de bouwkeet goed geïsoleerd, zodat het aangenaam in de winter en in de zomer is. Mensen die hard werken moeten uiteraard in hun pauze wel kunnen uitrusten, zodat ze de hele dag weer verder kunnen. In de bouwkeet kan een complete kantine geïntegreerd worden, daarnaast bevat een bouwkeet vaak verwarming, verlichting, een groepenkast en u kunt er ook een huren met een toilet, zo hoeft u geen dixi ernaast te huren.

Bouwkeet huren bij 123 Machineverhuur

Eén van de bouwketen huurt u gemakkelijk bij 123 Machineverhuur. U plaatst de gewenste bouwkeet in uw winkelmand en u geeft daar de gewenste datum op dat u de bouwkeet wil huren. Vervolgens checken wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Is de bouwkeet dan niet beschikbaar, dan nemen we contact met u op om met u mee te denken in een oplossing. Heeft u vragen over één van deze bouwketen of over het huren er van, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij staan iedere werkdag en zaterdagochtend voor u klaar!

Verhuur voor en door professionals!