Bouwplaats- & event materieel

Stempels

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat sloopwerkzaamheden ad hoc kunnen beginnen zonder al te veel voorbereiding, Dit is onjuist en dus kunt u maar beter een schroefstempel huren bij 123 Machineverhuur. Met zo’n attribuut ondersteunt u het bovengelegen plafond en voorkomt u dat het geheel in elkaar dondert als u bezig bent met het verwijderen van muren.

Een schroefstempel huren kan eenvoudig op de website van 123 Machineverhuur, maar indien gewenst bent u ook van harte uitgenodigd om langs te komen bij één van onze vestigingen. Rosmalen, Apeldoorn of Huizen: het maakt ons niet uit waar u de schroefstempel komt huren.

Stempelplan

Als u aan de slag gaat met schroefstempels, is het aan te raden om eerst een stempelplan op touw te zetten. Zo’n uitgewerkt idee geeft u een overzicht van de muren die blijven staan, welke wanden gesloopt zullen worden en waar de tijdelijke ondersteuning moet komen te staan. Een stempelplan wordt meestal niet door particulieren gemaakt, maar door partijen die hiervoor de juiste mensen in dienst hebben.

Houd hierbij wel in uw achterhoofd dat sommige plannen beduidend duurder zijn om uit te werken dan andere. Indien u sloopwerkzaamheden wilt verrichten in een normaal huis, zal dit minder in de papieren lopen dan het verwijderen van tussenwanden in een flatgebouw. Bij hoogbouw heeft u namelijk ook rekening te houden met omliggende woningen.

Stut alone

Stut alone stempel is een voorbeeld van een schroefstempel die u kunt huren bij 123 Machineverhuur. De naam zegt het eigenlijk al: de ‘alleen beugel’. Het prettige aan de stut alone stempel is dus dat u dit materieel in uw eentje kunt bedienen, waardoor anderen hun mouwen kunnen opstropen voor andere karweitjes.

Komt u deze variant van de schroefstempel huren bij 123 Machineverhuur, dan krijgt u er een standaard stempelwip bij. Dit onderdeel voorkomt dat er na uw werkzaamheden lelijke plekken op de muur achterblijven en u een ongewenst souvenir overhoudt aan de klus.

Gevel stutten

Voor het eerst een gevel stutten kan best wat voeten in de aarde hebben. Daarom proberen wij stap voor stap uit te leggen hoe dit in zijn werk gaat. Allereerst is het goed om het stempelplan bij de hand te houden. Aan de hand van dit plan kunt u de stempels zo ver uitschuiven, dat er een kleine ruimte overblijft tussen plafond en stempel. Plaats daarna een houten plank tussen de twee stutters. Ga daarna na of het geheel waterpas is en maak de schroeven direct vast in de openingen van de voet. De sloopwerkzaamheden kunnen daarna veilig van start gaan.

123 Machineverhuur

Wilt u naast het huren van een schroefstempel ook een beroep doen op andere hulpmiddelen? Bekijk dan de pagina over bouwplaats & event materieel op 123 Machineverhuur. Hier vindt u onder andere toiletwagens, maar ook over zeecontainers en brandstoftanks staat een uitgebreide uitleg. Komt u er onverhoopt niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!