Bouwplaats- & event materieel

Materiaal nodig voor een bouwplaats of event? Wij hebben het grootste aanbod van bouwplaatsmaterieel en zijn daarnaast gespecialiseerd in evenementen en verhuren van bouwhekken tot tijdelijke toiletten. Heeft u iets nodig voor op de bouwplaats of een event wat u moet organiseren? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Bekijk hier het assortiment met bouwplaats- en event materieel en huur alles wat uw nodig heeft tegen een goede prijs.

Evenementen materiaal in ons assortiment

Het zelf aanschaffen van materieel kan hoog in de kosten oplopen. Daarom raden wij u aan om dit bij ons te huren voor de periode dat u het nodig heeft. U kunt bij ons terecht voor badkamerwagens, bouwhekken, brandstoftanks, camera beveiligingssystemen, decontaminatie units, kantoor en sanitairunits, kassaunits, opslag/zeecontainers, schaftwagens, stempels, stortkokers, toiletten, toiletwagens, wateropslag en waterputten. Alle benodigdheden voor op een bouwplaats of een event. Wat wilt u graag huren? De producten met bijbehorende prijzen per dag of per week vindt u onder elke aparte categorie.

Evenementen materiaal huren

Alles wat u nodig heeft uit ons assortiment kunt u natuurlijk een periode bij ons huren. Plaats alles wat u kunt gebruiken op de bouwplaats of het event in uw winkelmandje en vul al uw gegevens in. Kies daarnaast nog één van onze vestigingen. Wij gaan bezig met uw reservering zodra het bij ons binnen komt. De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en uw reservering wordt bevestigd. Komt u alles zelf ophalen of wilt u dat wij het leveren op locatie? Geef dat ook aan bij uw reservering. Heeft u vragen over de beschikbaarheid of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op!

 

Verhuur voor en door professionals!