Bouwplaats- & event materieel

Het maakt niet uit of u betrokken bent bij Mysteryland, Pinkpop, Lowlands of de Zwarte Cross: zonder evenementen verhuur wordt het organiseren van een festival een lastig verhaal. 123 Machineverhuur heeft het grootste aanbod evenementen verhuur van Nederland en is bovendien gespecialiseerd in het verhuren van bouwhekken en tijdelijke toiletten. Onze evenementen verhuur bestaat uit verschillende attributen, die stuk voor stuk bijdragen aan het stroomlijnen van alle processen waar men te maken mee heeft op een festival of feest.

In de categorie evenementen verhuur hebben we maar liefst 16 subcategorieën aangebracht, zodat u al uw materieel onder één dak huren kunt. Bekijk hier ons volledige assortiment met bouwplaats- en event materieel en huur alles wat uw nodig heeft tegen een goede prijs!

Ons aanbod event verhuur

Event verhuur is ons op het lijf geschreven. Met uiteenlopende hulpmiddelen in deze categorie zijn wij de partij bij uitstek waar u goed zit voor evenementen verhuur. Om onze specifieke hulpmiddelen nader te specificeren, hebben we hieronder een opsomming gemaakt van de belangrijkste producten uit ons event verhuur:

  • Badkamerwagens: Festivalgangers die langer dan één dag blijven, starten hun dag graag met een warme douche. Dankzij onze badkamerwagens verschijnen zij weer fris bij de mainstage.
  • Bouwhekken: Bepaalde delen van het natuurgebied waar het evenement plaatsvindt, zijn niet toegankelijk voor anderen. Met bouwhekken schermt u deze stukken land af voor het grote publiek.
  • Camera beveiligingssystemen: Niet iedere bezoeker heeft goede intenties op het festival. Houd de menigte in de gaten met behulp van de camera beveiligingssystemen, die u zich verschaffen op het terrein.
  • Kantoor- en sanitairunits: Overleggen over beslissingen die gemaakt moeten worden in de open lucht, is niet heel ideaal. Onze kantoor- en sanitairunits geven u een officesetting, vlak bij de plek waar alles plaatsvindt.
  • Opslag/Zeecontainers: Vele festivalgangers veroorzaken -of u nu wilt of niet- veel afval. Om dit buiten het zicht te houden en een opgeruimd terrein te houden, vult u de zeecontainers met volle afvalzakken.
  • Toiletwagens: Het drinken van bier en wijn zal er vroeg of laat voor zorgen dat men een toiletbezoek nodig heeft om de blaas te legen. Onze toiletwagens zijn uitgerust met urinoirs én zit-wc's, zodat ieder toiletbezoek prettig plaats kan vinden.

Waarom kiezen voor evenementen verhuur?

Het zelf aanschaffen van materieel kan hoog in de kosten oplopen. Mede om die reden raden wij u aan om voor evenementen verhuur te kiezen. Evenementen verhuur voorkomt dat u torenhoge aanschafkosten tegemoet moet zien, doordat u tegen een goede prijs over het beste materieel kunt beschikken. Met brandstoftanks, stempels, stortkokers en waterputten zit u bij ons goed voor alle benodigdheden op een bouwplaats of event. Een andere reden waarom evenementen verhuur een goede mogelijkheid is, hangt samen met het onderhoud wat wij plegen aan al het materieel. Regelmatige inspectie werkt namelijk een veilig werkklimaat in de hand.

123 Machineverhuur

Alles wat u nodig heeft voor uw evenement, huurt u voor de desgewenste periode. Plaats alles wat u kunt gebruiken op de bouwplaats of het event in uw winkelmandje en vul al uw gegevens in. Kies daarnaast één van onze vestigingen van 123 Machineverhuur die zich dichtbij u bevindt. Wij gaan bezig met uw reservering zodra het bij ons binnen komt. De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en uw reservering wordt bevestigd. Komt u alles zelf ophalen of wilt u dat wij het leveren op locatie? Geef dat ook aan bij uw reservering. Heeft u vragen over de beschikbaarheid of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!