Bouwplaats- & event materieel

Brandstoftanks

Zware machines die op benzine lopen, moeten regelmatig bijtanken om goed te blijven functioneren. Om te voorkomen dat u constante ritjes moet maken naar het pompstation, leent u een brandstoftank bij 123 Machineverhuur. Heeft u een brandstoftank nodig voor een specifieke periode? Bij 123 Machineverhuur bepaalt u zelf hoe lang u de tank van uw voorkeur leent.

Brandstoftank 5000 liter

De grootste brandstoftank die we bij 123 Machineverhuur voorradig hebben, is de brandstoftank 5000 liter. De brandstoftank 5000 liter heeft een geel-groene kleur en is voorzien van een omvangrijk deksel, zodat de benzine in goede staat blijft. 123 Machineverhuur begrijpt goed dat de massa van het product het vervoer in de weg kan zitten. Wij faciliteren daarom ook een haal- en brengservice, zodat u niet na hoeft te denken over de aanschaf van een zwaar voertuig.

Om u wat keuzevrijheid te verschaffen, hebben we ook een aantal opties aan onze 'vloot' toegevoegd met een verminderde grootte. De brandstoftank 4000 liter is een slagje kleiner, maar als ook deze te groot is voor het doel dat u voor ogen heeft, kunt u ook bij ons terecht voor de brandstoftank 3000 liter. Bedenk goed van tevoren hoeveel brandstof het apparaat verbruikt die u wilt gebruiken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Vind een geschikte brandstoftank benzine

Huurt u een brandstoftank benzine bij 123 Machineverhuur of ander bouwplaats en event materieel? Het merendeel van onze opties is KIWA gecertificeerd. Dit betekent dat de brandstoftank gekeurd is door een externe commissie, die bepaalt of de tank aan veiligheidseisen voldoet. Bovendien is elke brandstoftank benzine uitgerust met een dubbelwand en stalen coating.

Een brandstoftank benzine komt bijvoorbeeld van pas als u de nodige voertuigen bij wegwerkzaamheden bij moet vullen. Maar ook als u een klus heeft in ruraal gebied, waar de benzinepompen vaak wat verder rijden zijn, komt zo'n brandstoftank goed van pas.

Brandstoftank huren?

Bij 123 Machineverhuur kunt u een brandstoftank huren die u kunt aansluiten op stroomgeneratoren en machines. Hierbij is het belangrijk om altijd goed de specificaties te bekijken die staan aangegeven per product. Zo vindt u een brandstoftank die voldoet aan uw eisen en wensen.

Komt u er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op! Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier waar u uw gegevens kunt achterlaten. Wij doen er alles aan om uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Bent u erover uit welke brandstoftank u wilt huren? Plaats de order in de winkelmand en geef aan op welke dag u de brandstoftank wilt huren.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!