Bouwplaats- & event materieel

Opslag / Zeecontainers

Bij 123 Machineverhuur kunt u naast machines, ook zeecontainers huren. Zeecontainers worden in de scheepvaart gebruikt om goederen van A naar B te brengen, maar bij ons is opslag de voornaamste reden waarom men een exemplaar bij ons huurt. Zeecontainers hebben een ruime inhoud en zijn waterafstotend, waardoor u uw spullen veilig in bewaring kunt houden zonder verstrekkende gevolgen voor uw producten.

Zeecontainers worden ook ingezet op evenementen om afscheidingen te genereren, wat ze tot multifunctionele hulpmiddelen maakt. Bij ons huurt u als professional en als particulier gemakkelijk uw gewenste materiaal door heel Nederland. Bekijk het aanbod in zeecontainers hieronder!

Waarom kiezen voor tijdelijke opslag?

Kiezen voor tijdelijke opslag is een goed idee, omdat deze in korte tijd haar meerwaarde kan tonen. U zit niet aan de zeecontainers vast, maar u kunt de containers netjes laten afleveren op locatie en vervolgens weer laten ophalen als het overbodig is. Dit is financieel aantrekkelijker dan er één kopen voor een korte tijd.

Scholen of sporthallen kunnen tijdens een verbouwing spullen stallen tijdens een verbouwing, evenementen maken er gebruik van voor tijdelijk opslag. Maar ook als mensen gaan verhuizen of verbouwen thuis, kunnen mensen net dat beetje extra ruimte nodig hebben om hun goederen in op te slaan.

Verschil tussen zeecontainer huren en opslagcontainer huren

Klanten die een zeecontainer huren willen bij 123 Machineverhuur, stellen ons regelmatig de vraag wat het verschil is tussen de verschillende exemplaren. Het voornaamste verschil zit hem vooral in de eisen waar de diverse containers aan moeten voldoen. Een zeecontainer die op transport gaat, dient eerst allerlei tests aan den lijve te ondervinden, voordat de boot mag vertrekken. Hiervoor wordt een CSC-verklaring afgegeven. Bij een opslagcontainer zijn ISO-maten minder belangrijk, omdat hij niet overzees gaat.

Tussen het huren van een opslagcontainer en een materiaalcontainer bij 123 Machineverhuur, zit minder verschil. De opslagcontainers zijn in sommige gevallen wat kleiner van stuk en beschikken over rekken, zodat je de spullen wat meer kunt structureren.

Hoe kan ik een container huren voor opslag?

Een container huren voor opslag, is eenvoudig via onze website. We hebben meerdere opslagcontainers in ons assortiment opgenomen, die hierboven gepresenteerd staan. Zo hebben we een materiaalcontainer, opslagcontainers van verschillende groottes en opslagcontainers met stellingen.

Welke opslagcontainer voor uw werkzaamheden of gelegenheid een goede optie is? We sommen hieronder de opslagcontainers op en waarvoor u die zou kunnen huren.

Opslagcontainer 8 ft en 10 ft

Deze opslagcontainer is wat kleiner en daarmee ideaal voor het plaatsen in wijken en tuinen. Deze opslagcontainer kan gebruikt worden voor het opslaan van meubels, als u bijvoorbeeld de gehele vloer van uw woning moet vervangen of iets dergelijks.

Opslagcontainer 20 ft

Deze opslagcontainer is een stuk groter en wordt ook gebruikt voor op bouwplaatsen of bij instellingen voor het opslaan van materiaal en grote meubels.

Opslagcontainer met stelling

Instellingen en bedrijven vinden het fijn als hetgeen wat opgeslagen is, nog steeds geordend is. Of goederen kunnen bijvoorbeeld niet op elkaar liggen, en moeten daarom op stellingen liggen. Het kan ook zijn dat mensen dagelijks of wekelijks weer bij de opgeslagen goederen moet, het is dan fijn dat die geordend zijn met behulp van stellingen.

Materiaalcontainer

Een materiaalcontainer, wordt ook wel zeecontainer genoemd. Deze container is nog sterker dan een opslagcontainer, kan met goederen en al gehesen en verplaatst worden en deze kunnen gestapeld worden.

Een opslagcontainer huurt u bij 123 Machineverhuur gemakkelijk via de website. Heeft u vragen over onze werkwijze of over een van de containers of ander bouwplaats en event materieel die we aanbieden? We helpen u graag verder in uw werkzaamheden. Neem contact op via onze site, mail ons of doe een belletje. We staan u graag te woord.

Verhuur voor en door professionals!