Bouwplaats- & event materieel

Opslag / Zeecontainers

Bij 123 Machineverhuur kunt u naast machines, ook opslagcontainers en zeecontainers huren. Bij ons huurt u als professional en als particulier gemakkelijk uw gewenste materiaal door heel Nederland. Bekijk het aanbod in opslagcontainers hieronder.

Opslagcontainer huren

Een opslagcontainer huurt u gemakkelijk via onze website. We hebben meerder opslagcontainers in ons assortiment. Zo hebben we een materiaalcontainer, opslagcontainers van verschillende groottes en opslagcontainers met stellingen. Een opslag container huren is verstandig, omdat deze vaak als tijdelijke opslag functioneert. U zit dan niet aan een container vast, maar u kunt de container netjes laten afleveren op locatie en vervolgens weer laten ophalen als het overbodig is. Dit is financieel veel aantrekkelijker dan er een kopen voor een korte tijd. Scholen en sporthallen kunnen er gebruik van maken bij een verbouwing, evenementen maken er gebruik van voor opslag, maar ook als mensen gaan verhuizen of verbouwen thuis, kunnen mensen net dat beetje extra ruimte nodig hebben om hun goederen in op te slaan.

Welke opslagcontainer huren?

Wij hebben verschillende opslagcontainers in ons assortiment, maar welke opslagcontainer is voor uw werkzaamheden of uw gelegenheid een goede optie? We sommen hieronder de opslagcontainers op en waarvoor u die zou kunnen huren.

Opslagcontainer 8 ft en 10 ft

Deze opslagcontainer is wat kleiner en daarmee ideaal voor het plaatsen in wijken en tuinen. Deze opslagcontainer kan gebruikt worden voor het opslaan van meubels, als u bijvoorbeeld de gehele vloer van uw woning moet vervangen of iets dergelijks.

Opslagcontainer 20 ft

Deze opslagcontainer is een stuk groter en wordt ook gebruikt voor op bouwplaatsen of bij instellingen voor het opslaan van materiaal en grote meubels.

Opslagcontainer met stelling

Instellingen en bedrijven vinden het fijn als hetgeen wat opgeslagen is, nog steeds geordend is. Of goederen kunnen bijvoorbeeld niet op elkaar liggen, en moeten daarom op stellingen liggen. Het kan ook zijn dat mensen dagelijks of wekelijks weer bij de opgeslagen goederen moet, het is dan fijn dat die geordend zijn met behulp van stellingen.

Materiaalcontainer

Een materiaalcontainer, wordt ook wel zeecontainer genoemd. Deze container is nog sterker dan een opslagcontainer, kan met goederen en al gehesen en verplaatst worden en deze kunnen gestapeld worden.

Huur uw opslagcontainer bij 123 Machineverhuur

Een opslagcontainer huurt u bij 123 Machineverhuur gemakkelijk via de website. Heeft u vragen over onze werkwijze of over een van de containers die we aanbieden? We helpen u graag verder in uw werkzaamheden. Neem contact op via onze site, mail ons of doe een belletje. We staan u graag te woord.

Verhuur voor en door professionals!