Bouwplaats- & event materieel

Opslag / Zeecontainers

Bij 123 Machineverhuur kunt u naast machines, ook een zeecontainer huren. Door een zeecontainer te huren, brengt u goederen gemakkelijk van A naar B in de scheepvaart. Echter komende meeste klanten een zeecontainer huren om extra opslagruimte te genereren. Zeecontainers hebben een ruime inhoud en zijn waterafstotend, waardoor u uw spullen veilig in bewaring kunt houden zonder verstrekkende gevolgen voor uw producten.

Het genereren van afscheidingen op evenementen is een andere reden waarom men een zeecontainer huren komt. Dat maakt ze tot multifunctionele hulpmiddelen. Bij ons huurt u als professional en als particulier gemakkelijk uw gewenste materiaal door heel Nederland. Bekijk het aanbod hieronder en kom direct een zeecontainer huren!

Waarom kiezen voor container opslag?

Kiezen voor container opslag is een goed idee, omdat dit type bouwplaats en event materieel in korte tijd zijn meerwaarde toont. Scholen of sporthallen kunnen tijdens een verbouwing spullen stallen tijdens een verbouwing, terwijl eventorganisatoren gebruikmaken van het object als tijdelijke container opslag. evenementen maken er gebruik van voor tijdelijk opslag. Maar ook als mensen gaan verhuizen of verbouwen thuis, kunnen mensen net dat beetje extra ruimte nodig hebben om hun goederen in op te slaan.

Komt u een zeecontainer huren? Bij de huur van de zeecontainer kunt u het vat laten afleveren op locatie en weer laten ophalen na afloop. Dit is financieel aantrekkelijker dan er één kopen voor een korte tijd.

Verschil tussen opslagcontainer huren en zeecontainer huren

Klanten die een opslagcontainer huren willen bij 123 Machineverhuur, stellen ons regelmatig de vraag wat het verschil is tussen de verschillende exemplaren. Het voornaamste verschil zit hem vooral in de eisen waar de diverse containers aan moeten voldoen. Komt u een zeecontainer huren die op transport gaat? Dan dient de container eerst allerlei tests aan den lijve te ondervinden, voordat de boot mag vertrekken. Hiervoor wordt een CSC-verklaring afgegeven. Komt u een opslagcontainer huren, dan zijn ISO-maten minder van belang. Dit komt omdat de container niet overzees gaat.

Of u een opslagcontainer huren komt of een materiaalcontainer, is minder verschillend. De opslagcontainers zijn in sommige gevallen wat kleiner van stuk en beschikken over rekken, zodat u de spullen wat meer kunt structureren.

Hoe kan ik een container opslag huren voor extra ruimte?

Bent u er zeker van dat u een container opslag huren wilt? Een zeecontainer huren kan eenvoudig via onze website. We hebben meerdere opslagcontainers in ons assortiment opgenomen, die hierboven gepresenteerd staan. Zo hebben we een materiaalcontainer, opslagcontainers van verschillende groottes en opslagcontainers met stellingen.

Wilt u weten welke container opslag goed is voor uw werkzaamheden? We sommen hieronder de opslagcontainers op en waarvoor u die zou kunnen huren!

Opslagcontainer 8 ft en 10 ft

Deze opslagcontainer is wat kleiner en daarmee ideaal voor het plaatsen in wijken en tuinen. Deze opslagcontainer kan gebruikt worden voor het opslaan van meubels, als u bijvoorbeeld de gehele vloer van uw woning moet vervangen of iets dergelijks.

Opslagcontainer 20 ft

Deze opslagcontainer is een stuk groter en wordt ook gebruikt voor op bouwplaatsen of bij instellingen voor het opslaan van materiaal en grote meubels.

Opslagcontainer met stelling

Instellingen en bedrijven vinden het fijn als hetgeen wat opgeslagen is, nog steeds geordend is. Of goederen kunnen bijvoorbeeld niet op elkaar liggen, en moeten daarom op stellingen liggen. Het kan ook zijn dat mensen dagelijks of wekelijks weer bij de opgeslagen goederen moet, het is dan fijn dat die geordend zijn met behulp van stellingen. Overweeg eens om deze zeecontainer te huren!

Materiaalcontainer huren

Een materiaalcontainer, wordt ook wel zeecontainer genoemd. Deze container is nog sterker dan een opslagcontainer, kan met goederen en al gehesen en verplaatst worden en deze kunnen gestapeld worden.

U kunt een materiaalcontainer huren via de site van 123 Machineverhuur. Heeft u vragen over onze werkwijze of over een van de containers of ander bouwplaats en event materieel die we aanbieden? We helpen u graag verder in uw werkzaamheden. Neem contact op via onze site, mail ons of doe een belletje. We staan u graag te woord, zodat u al uw vragen kunt stellen over een zeecontainer huren.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!