Bouwplaats- & event materieel

Toiletwagens

Organisatoren van evenementen beschikken over een waslijst aan zaken die ze moeten regelen. Naast podia en hijskranen, dienen ze ook een toiletwagen te huren. Dit kunt u heel eenvoudig doen via de website van 123 Machineverhuur. Wij hebben vestigingen door heel Nederland. Van Breda tot Dronten en van Dronten tot Meppel. Daardoor zijn wij altijd bij u in de buurt en hoeft u niet tegen het toiletwagen huren op te zien.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over toiletwagens, waardoor u beter beslagen ten ijs komt als u een exemplaar wilt lenen bij ons. Lees gerust verder!

Toiletten verhuur

Al jaren zijn wij een betrouwbare partner waarbij u terecht kunt voor toiletten verhuur. Een toiletwagen huren, is geschikt voor verschillende situaties. Er zijn namelijk genoeg plekken te bedenken waar een toilet niet standaard aanwezig is. Denk hierbij aan grootschalige festivals, die plaatsvinden op weilanden of evenemententerreinen.

Maar daar blijft het niet bij. Ook braderieën en markten kunnen maar lastig plaatsvinden zodra er geen mogelijkheid is om een bezoek aan het toilet te brengen. Wacht dus niet langer en doe vandaag nog een beroep op de toiletten verhuur van 123 Machineverhuur!

WC wagens

123 Machineverhuur heeft verschillende WC wagens op voorraad, die wij op gemakkelijke wijze naar u toe kunnen brengen. Type SV320 is een van de modellen die wij in ons bezit hebben. Dit is één van de wc wagens die zich uitstekend leent voor wat kleinere evenementen. Dames hebben twee toiletten tot hun beschikking, terwijl heren gebruik kunnen maken van één normale wc en twee urinoirs.

Organiseert u een wat grootschaliger evenement? Verdiep u dan in de opties SV420 en SV520. Deze uitvoeringen kennen dezelfde hoogte en breedte als het SV320-model, maar zijn iets langer van stuk. Daardoor beschikken deze toiletwagens over respectievelijk 3+4 en 4+5 toiletten. Indien gewenst kunt u er een vermalerpomp bij huren. Het is wel goed om u er bewust van te zijn dat u zelf verantwoordelijk bent voor het lozen van vuilwater.

Tijdelijke toiletten

De tijdelijke toiletten die wij aanbieden zijn standaard uitgerust met een aantal voorzieningen, die het toiletbezoek wat aantrekkelijker maken. Normale toiletcabines hebben het nadeel dat ze geen wateraansluiting hebben, maar daar hoeft u zich bij deze tijdelijke toiletten niet over te bekommeren door de aanwezigheid van een wastafel.

De LED-installatie vergemakkelijkt het zicht en de handdrogers voorkomen dat de gebruikers met wapperende handen het gebouwtje moeten verlaten.

123 Machineverhuur

Heeft u op een werklocatie een toilet nodig voor een bepaalde periode of ander bouwplaats en event materieel? Kies dan voor een toiletwagen van 123 Machineverhuur. U kunt de toiletwagen op elk gewenste locatie neerzetten, want de toiletwagen is in feite een aanhangwagen, die u overal naartoe kunt rijden. Zodra wij uw reservering van de toiletwagen binnen hebben, zullen wij dit binnen één werkdag aan u bevestigen. Wilt u meer weten? Onze specialisten vertellen u graag meer of voorzien u van een persoonlijk advies over de toiletwagen.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!