Bouwplaats- & event materieel

Stortkokers

Op de bouwplaats, maar ook bij het opbouwen en afbreken van een evenement, komen stortkokers goed van pas. Van hoogte kunt u namelijk puin naar beneden gooien op een veilige manier voor de omgeving. Een stortkoker is vaak van pvc gemaakt, zodat niet de hele buurt opgeschrikt wordt door lawaai dat door de buis heen klettert. De stortkoker hoort in een puincontainer terecht te komen. Snel en gemakkelijk puin storten en de werkplaats opgeruimd houden, daar heeft u alleen maar gemak van en bovendien is het veiliger.

Stortkoker huren

Er zijn verschillende stortkokers: een rechte stortkoker, stortkokers met meerdere zij-inlaten voor stijgers met meerdere lagen. Er zijn verschillende lengtes: werkt u op een eerste verdieping van een woning of in een flat? Voor alle hoogtes bieden we stortkokers en bijbehorend materiaal. Gelukkig zijn stortkokers eventueel ook te verlengen door aan elkaar te bevestigen. Met alleen een koker bent u niet klaar. Benodigdheden zijn:

  • een handlier om de koker naar boven te hijsen;
  • bevestigingsmateriaal om de stortkoker aan de steiger of woning vast te maken;
  • eventueel een zij-inlaat;
  • en een vultrechter.

Huur alles voor het storten bij 123 Machineverhuur

Een stortkoker huurt u gemakkelijk via onze site, door het gewenste product in de winkelmand te plaatsen. Vervolgens geeft u bij de bestelling aan welke periode u de stortkoker zou willen huren en op welke locatie van 123 Machineverhuur u het materieel op zou kunnen halen. Op die vestiging kunt u trouwens ook het gehuurde materieel weer terug brengen. Let op: de reservering van de stortkoker is pas definitief als wij die bevestigd hebben. Dit heeft te maken het de beschikbaarheid van het te huren materieel. U krijgt hier binnen 24 uur bericht van.

Vragen over stortkokers?

Heeft u vragen over welke stortkoker u het beste kunt huren voor uw klus? Of welke benodigdheden essentieel zijn? Dan staan onze professionals van de klantenservice graag voor u klaar. U kunt ons bereiken via 085-53 53 123, mailen naar info@123machineverhuur.nl of het contactformulier invullen. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij er van 7-17 uur en op zaterdag van 8 tot 12 uur.

 

Verhuur voor en door professionals!