Bouwplaats- & event materieel

Stortkokers

Denkt u eraan om een stortkoker te huren? Op de bouwplaats, maar ook bij het opbouwen en afbreken van een evenement, komen stortkokers goed van pas. Door een stortkoker te huren, kunt u namelijk puin naar beneden sluizen op een manier die veilig is voor de omgeving. De te huren stortkoker is vaak van pvc gemaakt, zodat niet de hele buurt opgeschrikt wordt door lawaai dat door de buis heen klettert.

De inhoud van de te huren stortkoker hoort in een puincontainer terecht te komen. Snel en gemakkelijk puin storten en de werkplaats opgeruimd houden, daar heeft u alleen maar gemak van en bovendien is het veiliger. Kom nu een stortkoker huren bij 123 Machineverhuur!

Stortkoker puin

123 Machineverhuur leent diverse varianten van de stortkoker voor puin uit. U kunt een rechte stortkoker huren, maar ook stortkokers met meerdere zij-inlaten voor stijgers met meerdere lagen staan klaar voor u om uitgeleend te worden. Elke stortkoker voor puin heeft een andere lengte. Werkt u op een eerste verdieping van een woning of in een flat? Voor iedere hoogte bieden we stortkokers met bijbehorend materiaal. Gelukkig is elke te huren stortkoker te verlengen door ze aan elkaar te bevestigen. Goed om te weten, is dat u niet klaar bent met een koker alleen. Benodigdheden zijn:
• een handlier om de koker naar boven te hijsen;
• bevestigingsmateriaal om de stortkoker aan de steiger of woning vast te maken;
• eventueel een zij-inlaat;
• en een vultrechter.
• Huur alles voor het storten bij 123 Machineverhuur

Accessoires voor bij het storten

123 Machineverhuur heeft ook een aantal accessoires die het werken met de stortkoker eenvoudiger maken. Een van die toebehoren, is een vultrechter. Zo'n soort trechter vergemakkelijkt het afvoeren van de overblijfselen, waardoor het proces een stuk gestroomlijnder verlopen zal. Tevens faciliteren wij stortkoker bevestigingen. Zulk soort bevestigingen ondersteunen de kokerconstructie, wat voor een bepaalde mate van stabiliteit zorgt.

Huur stortkoker

De huur van een stortkoker voltooit u gemakkelijk via onze site, door het gewenste product in de winkelmand te plaatsen. Vervolgens geeft u bij de bestelling aan welke periode u de stortkoker zou willen huren en op welke locatie van 123 Machineverhuur u het materieel op zou kunnen halen. Op die vestiging kunt u na de huur van de stortkoker het item ook weer terugbrengen. Let op: de reservering van de stortkoker is pas definitief als wij die bevestigd hebben. Dit heeft te maken het de beschikbaarheid van het te huren materieel. U krijgt hier binnen 24 uur bericht van.

Vragen over stortkokers?

Heeft u vragen over welke stortkoker u het beste kunt huren voor uw klus? Of welke benodigdheden essentieel zijn? Dan staan onze professionals van de klantenservice graag voor u klaar. U kunt ons bereiken via 085-53 53 123, mailen naar info@123machineverhuur.nl of het contactformulier invullen.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!