Bouwplaats- & event materieel

Wateropslag, handwas en fecaliën

In een westers land als Nederland staat ons altijd voldoende drinkwater ter beschikking, maar toch zijn er genoeg plekken waarbij er geen kraan in de buurt is. Een watertank huren bij 123 Machineverhuur is dan de oplossing. Het huren van een watertank voorkomt dorstige werknemers op de werkplaats of het risico op uitdroging onder bouwplaats & event personeel.

Elke te huren watertank varieert in materiaal, volume en vorm. Alle opties van 123 Machineverhuur zijn geschikt voor de opslag van schoon water, waardoor het een ideale oplossing is voor het creëren van een tijdelijke watervoorziening op plaatsen waar geen wateraansluiting is. Bekijk ons volledige aanbod hierbeneden en voltooi uw reservering eenvoudig online!

Onze varianten van de watercontainer

In ons aanbod treft u diverse opties van de watercontainer aan. Deze hebben allemaal verschillende inhoud en diverse specificaties. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van elke te huren watertank, zodat u in één oogopslag ziet waar elke variant voor dient.

  • Watertank 1000 liter: Deze optie is de meest gangbare optie uit ons aanbod. De kubusvormige watertank van 1000 liter is kubusvormig, bevat louter schoon water en komt van pas bij industriële aangelegenheden.
  • Handwasunit: De handwasunit is een mobiele versie van een wasbak. Hij is voorzien van twee tapkranen en twee voetpompen voor handsfree gebruik.
  • Watercontainer: De watercontainer is bolvormig en met name handig als u ook heet water tot uw beschikking nodig heeft. Het vat, dat 3000 of 5000 liter water kan herbergen, heeft een standaard electro heater, waarmee het water snel opwarmt. De waterslang geleidt het water naar de juiste plekken.
  • Fecaliëntank: De fecaliëntank dient als opslag voor het vuile water en de resten daarvan. Na het toiletbezoek van feestgangers komen de urine en uitwerpselen terecht in dit reservoir.
  • Mobiele schoonwatertank: Voor kleinere aangelegenheden, komt de mobiele schoonwatertank tot zijn recht. Qua omvang is deze een stuk beperkter dan andere opties, maar daardoor ook relatief makkelijk te vervoeren.

Watertank huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u een watertank huren? Plaats deze dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u deze watertank wilt huren. Vervolgens controleren wij of de watertank op de door u opgegeven data beschikbaar is. We zullen u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen.

Heeft u vragen over een watertank of onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben mensen in dienst die alle ins- en outs kennen van de machines en het materieel dat we via 123 Machineverhuur verhuren. U kunt ons iedere doordeweekse dag tussen 07.00 uur en 17.00 uur bereiken via 0800-535 31 23 of mail naar info@123machineverhuur.nl. Op de zaterdagen zijn we van 08.00 tot 12.00 bereikbaar. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de watertanks en u ook goed adviseren.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!