Bouwplaats- & event materieel

Wateropslag, handwas en fecaliën

Watertanks en watercontainers zijn in veel verschillende uitvoeringen te vinden. Deze uitvoeringen variëren allemaal in materiaal, volume en vorm. Alle watertanks van 123 Machineverhuur zijn geschikt voor de opslag van schoon water. Een watertank huren is een ideale oplossing voor het creëren van een tijdelijke watervoorziening op plaatsen waar geen wateraansluiting is. Bekijk ons volledige aanbod hierbeneden en huur gemakkelijk een watertank online!

Het aanbod

In ons aanbod vindt u diverse tanks en containers voor de opslag van water. Deze hebben allen een verschillende inhoud en diverse specificaties. Wilt u meer weten over een specifieke watertank? Neem de specificaties in de productomschrijving dan goed door. Zo weet u precies wat u kunt verwachten bij het watertank huren. Naast watertanks vindt u ook een handwasunit binnen ons aanbod. Deze is voorzien van twee tapkranen en twee voetpompen voor handsfree gebruik.

Watertank huren

Wilt u een watertank huren? Plaats deze dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u deze watertank wilt huren. Vervolgens controleren wij of de watertank op de door u opgegeven data beschikbaar is. We zullen u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen!

Watertank van 123 Machineverhuur

Heeft u vragen over een watertank of onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben mensen in dienst die alle ins- en outs kennen van de machines en het materieel dat we via 123 Machineverhuur verhuren. U kunt ons iedere doordeweekse dag tussen 07.00 uur en 17.00 uur bereiken via 0800-535 31 23 of mail naar info@123machineverhuur.nl. Op de zaterdagen zijn we van 08.00 tot 12.00 bereikbaar. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de watertanks en u ook goed adviseren.

Verhuur voor en door professionals!