Bouwplaats- & event materieel

Decontaminatie Units

Bent u op zoek naar een decontaminatie unit? Deze kunt u huren bij 123 Machineverhuur. Een Decontaminatie unit is bedoeld voor grootschalige ontsmettingen. Onderdeel van deze unit zijn, behalve een doucheruimte, twee als kleedruimtes ingerichte ruimtes. In de eerste ‘vuile’ ruimte kunnen besmette personen zich uitkleden. Vervolgens wordt men in de douchecontainer ontsmet. Hierna krijgt men in de tweede ‘schone’ ruimte nieuwe kleding. In de unit is genoeg plek voor een aggregaat, geiser, gasflessen, stopcontacten, etc. Let op, de decontaminatie unit van 123 Machineverhuur is niet geschikt voor asbestsanering.

Kenmerken

  • Units zijn voorzien van UV-lampen om legionella te voorkomen
  • Aansluiting elektra: 3-polige CEE stekker Aansluiting water: GK koppeling 1/2”
  • Afmeting: 4,05x2.90x2,85m (LxBxH)
  • Eigen gewicht: 1050 kg/1250 kg

Bekijk voor overige kenmerken en specificaties de productomschrijving. Zo weet u precies wat u kunt verwachten wanneer u een decontaminatie unit wilt huren.

Een decontaminatie unit huren

Wilt u een decontaminatie unit huren? Plaats deze unit dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de desbetreffende decontaminatie unit wilt huren. Vervolgens controleren wij of de unit beschikbaar is op de door u opgegeven data. We zullen u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen?

Heeft u nog vragen over een decontaminatie unit huren? Stel ze gerust aan ons. Op onze klantenservice zitten iedere werkdag én iedere zaterdagochtend mensen met kennis van de machines en het materieel dat we verhuren. Heeft u dus een vraag of een opmerking over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-53 53 123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

 

Verhuur voor en door professionals!