Bouwplaats- & event materieel

Decontaminatie Units

Werkt u de komende tijd veelvuldig in een vervuilde ruimte of werkomgeving, dan is het van grote importantie dat u protocollen volgt om anderen niet te besmetten. Hiervoor maakt u gebruik van een decontaminatie unit. Een decontaminatie unit is een verplaatsbare ruimte met verschillende 'kamers' waar u stapsgewijs om kunt kleden. Onderdeel van deze unit zijn, behalve een doucheruimte, twee als kleedkamers ingerichte ruimtes.

De decontaminatie unit van 123 Machineverhuur is verkrijgbaar vanaf €155,00 per dag, terwijl de weekprijs ligt rond de €560,00. Belangrijk om te vermelden is dat de onze decontaminatie unit niet geschikt is voor asbestsanering. Meer weten over dit type unit? Meer informatie treft u hieronder.

Hoe werkt decontaminatie?

Decontaminatie is de sequentie van (schoonmaak) handelingen die verricht moet worden bij een persoon of ander wezen om te voorkomen dat andere organismen besmet worden door middel van een virus of ziekte. De decontaminatie unit bestaat om die reden uit verschillende ruimtes. In de eerste ‘vuile’ ruimte kleden besmette personen zich om. Vervolgens stapt de persoon de douchecabine binnen om de ontsmetting tot een goed einde te brengen.

Hierna krijgt men nieuwe kleding in de tweede ‘schone’ ruimte. In dit deel van de unit is genoeg plek voor van alles en nog wat , zoals een aggregaat, geiser, gasflessen, stopcontacten en ga zo maar door.

Voorzieningen in de contaminatie unit

Huurt u een decontaminatie unit bij 123 Machineverhuur? Dit type unit komt samen met een aantal aantrekkelijke voorzieningen. Ter bevoorrading van de douche krijgt u er een watertank bij, die een capaciteit heeft van 200 liter. De elektrische boiler werkt tevens een warme douchebeurt in de hand, zodat u niet hoeft te bibberen na een werkdag. Om een veilig werkklimaat in de hand te helpen, is er ook een legionella preventiesysteem aangebracht in de decontaminatie unit. Andere faciliteiten waar u een beroep op kunt doen, zijn een kraan, wasbak, elektrische verwarming, brandblusser en een bergruimte.

Kenmerken

Naast de vele voorzieningen van de unit, zijn er ook een aantal zaken kenmerkend voor dit te huren item.

  • Units zijn voorzien van UV-lampen om legionella te voorkomen
  • Aansluiting elektra: 3-polige CEE stekker Aansluiting water: GK koppeling 1/2”
  • Afmeting: 4,05x2.90x2,85m (LxBxH)
  • Eigen gewicht: 1050 kg/1250 kg

Bekijk voor overige kenmerken en specificaties de productomschrijving. Zo weet u precies wat u kunt verwachten wanneer u een decontaminatie unit wilt huren.

Een decontaminatie unit huren

Wilt u een decontaminatie unit huren of bent u op zoek naar ander bouwplaats- & event materieel? Plaats deze unit dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de desbetreffende decontaminatie unit wilt huren. Vervolgens controleren wij of de unit beschikbaar is op de door u opgegeven data. We zullen u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen?

Heeft u nog vragen over een decontaminatie unit huren bij 123Machineverhuur? Stel ze gerust aan ons. Op onze klantenservice zitten iedere werkdag én iedere zaterdagochtend mensen met kennis van de machines en het materieel dat we verhuren. Heeft u dus een vraag of een opmerking over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-53 53 123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!