Bouwplaats- & event materieel

Camera beveiligingssystemen

Voor langere tijd gestationeerd zijn op één plek heeft als voornaamste keerzijde dat u geen controle heeft op uw bouwmaterialen en andere eigendommen. Door een beveiligingscamera te huren bij 123 Machineverhuur, bent u van dat probleem af. Komt u namelijk een beveiligingscamera huren, dan bent u verzekerd van een veilige bouwplaats waar u ook zicht op heeft als u er niet bent.

Bij verschillende calamiteiten is het namelijk belangrijk om camerabeelden terug te kunnen kijken, omdat u zo beter kunt rapporteren wat er exact gebeurd is. Op een event of een bouwplaats mag een camera beveiligingssysteem dus niet ontbreken. Heeft u een beveiligingssysteem nodig voor een tijdelijke periode? Dan kunt u het beste een beveiligingscamera huren in plaats van aanschaffen om zo een stuk voordeliger uit te zijn. Kom nu een beveiligingscamera huren bij 123 Machineverhuur!

Beveiligingscamera’s van 123 Machineverhuur

De beveiligingscamera's van 123 Machineverhuur kenmerken zich door goede kwaliteit, waardoor de geregistreerde beelden goed zijn af te lezen. Dat de beelden ook 's nachts waarneembaar zijn, dankt de te huren beveiligingscamera aan de ingebouwde moonlight sensor. De camera neemt zo beelden op die kunnen reiken tot wel 125 meter. Wist u dat u de camera ook op afstand bedienen kunt? Gerichtere registraties maken wordt zo een stuk eenvoudiger.

Heeft u bewijsvoering nodig voor bepaalde calamiteiten, zoals diefstal? Deze camera systemen bieden u gewaarmerkte beelden voor bewijsvoering aan de politie en verzekering, zodat de waarborgsom aan u uitgekeerd kan worden. In ons assortiment vindt u diverse types camera beveiligingssystemen om uw terrein goed te beveiligen. De prijs per dag of per week staat aangegeven, zodat u direct een goed prijzenoverzicht heeft. Met een beveiligingscamera van 123 Machineverhuur beveiligt u uw bouw- of evenementterrein 24/7!

Bewakingscamera huren

Iedere bewakingscamera die te huren is bij 123 Machineverhuur, is te verbinden met 3G- of 4G-verbinding. Deze verbinding zorgt ervoor dat de opgenomen video's verstuurd kunnen worden en de beelden niet per sé op de bouw- of eventplaats uitgelezen hoeven te worden, maar gewoon op uw tablet, mobiel of laptop.

Al onze beveiligingscamera's zijn hufterproof, wat wil zeggen dat het lastig is om ze schade toe te brengen. Daardoor krijgen kwaadwillenden niet de kans om hun bewijsmateriaal om zeep te helpen. De energiezuinige LED verlichting van de te huren bewakingscamera voorkomt tevens torenhoge kosten bij de netbeheerder.

Beveiligingscamera huren bij 123 Machineverhuur

Een beveiligingscamera huren om uw terrein te bewaken, kan gemakkelijk bij 123 Machineverhuur. Plaats het type beveiligingscamera in uw winkelmandje en vul uw gegevens in. Wij zorgen ervoor dat u een bevestiging van uw reservering ontvangt binnen één werkdag. U kunt vervolgens de beveiligingscamera’s ophalen of laten bezorgen op locatie. Heeft u nog vragen over onze camera’s? Neem dan gerust even contact op of laat uw gegevens achter via onze website zodat wij contact met u kunnen opnemen.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!