Bouwplaats- & event materieel

Camera beveiligingssystemen

Een camera plaatsen als beveiliging is natuurlijk erg belangrijk. Bij verschillende calamiteiten is het belangrijk om camerabeelden terug te kunnen kijken. Op een event of een bouwplaats mag een camera beveiligingssysteem dus niet ontbreken. Heeft u een camera beveiligingssysteem nodig voor een tijdelijke periode? Dan kunt u dit het beste huren in plaats van zelf aanschaffen. Hier bent u een stuk voordeliger mee uit. Voor een goed camera beveiligingssysteem bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres.

Beveiligingscamera’s van 123 Machineverhuur

Een camera beveiligingssysteem moet van goede kwaliteit zijn, zodat er genoeg te zien is op te beelden. Met een camera beveiligingssysteem kunt u dan ook 24/7 uw bouwterrein of evenemententerrein goed beveiligen. Dit geldt dus ook voor het donker. Daarbij kunt u de camera beveiligingssystemen uit ons assortiment op afstand bedienen. Heeft u bewijsvoering nodig voor bepaalde calamiteiten? Deze camera systemen bieden u gewaarmerkte beelden voor bewijsvoering aan de politie. In ons assortiment vindt u diverse types camera beveiligingssystemen om uw terrein goed te beveiligen. De prijs per dag of per week staat aangegeven, zodat u direct een goed prijzenoverzicht heeft.

Beveiligingscamera huren?

Een beveiligingscamera huren om uw terrein te beveiligen doet u gemakkelijk bij 123 Machineverhuur! Plaats het type beveiligingscamera in uw winkelmandje en vul uw gegevens in. Wij zorgen ervoor dat u een bevestiging van uw reservering ontvangt binnen één werkdag. U kunt vervolgens de beveiligingscamera’s ophalen of laten bezorgen op locatie. Wat kiest u? Heeft u nog vragen over onze camera’s? Neem dan gerust even contact op of laat uw gegevens achter via onze website zodat wij contact met u kunnen opnemen.

 

Verhuur voor en door professionals!