Bouwplaats- & event materieel

Badkamerwagens

Bent u bezig met een verbouwing in uw badkamer en kunt u uzelf daarom niet meer opfrissen? Overweeg dan om een mobiele douchecabine te huren bij 123 Machineverhuur. Elke mobiele douchabine is vrijwel overal te plaatsen en zeer eenvoudig in gebruik te nemen. Om de te huren mobiele douchecabine te gebruiken, dient u louter over een water- en stroomaansluiting te beschikken, waarbij de laatste een minimaal voltage dient te hebben van 230.

Elke mobiele douchecabine, te huren per dag, is uitgerust met een douche, wastafel en wc. Deze voorzieningen zorgen ervoor dat u van een badkamer gebruik kunt blijven maken, dichtbij uw woning. Bekijk hier ons aanbod!

Tijdelijke douchecabine huren

Een tijdelijke douchecabine huren komt niet alleen van pas bij privéaangelegenheden. Het festivalterrein is ook een plek waar de mobiele douchecabine goed tot zijn recht komt. Feestgangers die een heel weekend op een festival bivakkeren kunnen zo het zweet van de vorige dag afspoelen en met frisse moed aan een nieuwe dag beginnen.

De tijdelijke douchecabine die te huren is bij ons, komt altijd samen met een boiler. Campinggasten hoeven zich zo niet met knikkende knieën te wassen, want uit de douchekop vloeit gewoon warm water. Bovendien is de cabine uitgerust met een vermaler, zodat resten veranderen in een kleinere substantie. Bij ons kunt u ook terecht voor divers ander bouwplaats en event materieel.

Douche huren tijdens verbouwing

Een douche huren tijdens de verbouwing biedt tegenwoordig erg veel comfort. Daar waar u vroeger uw buren om een gunst moest vragen of een bezoekje bracht aan de sportschool, is de te huren mobiele douchecabine een uitstekend alternatief. Het huren van deze douche tijdens de verbouwing verschaft u ook een wastafel met spiegel, verwarming en toilet. Zulke faciliteiten geven u een comfortabel gevoel, waardoor u overdag meer energie over heeft voor (sloop)werkzaamheden.

Een mobiele badkamer huren

Wilt u een mobiele badkamer huren bij 123 Machineverhuur? Plaats de gewenste badkamerwagen in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de desbetreffende mobiele badkamer wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen over onze mobiele badkamers?

Heeft u nog vragen over het huren van een mobiele douchecabine? Stel ze gerust aan ons. Op onze klantenservice zitten iedere werkdag én iedere zaterdagochtend mensen met kennis van de machines en het materieel dat we verhuren. Heeft u dus een vraag of een opmerking over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-5353123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!