Bouwplaats- & event materieel

Badkamerwagens

Bij 123 Machineverhuur huurt u gemakkelijk een badkamerwagen online. Bent u bijvoorbeeld bezig met een verbouwing in uw badkamer? Dan is een mobiele badkamer huren de ideale tijdelijke oplossing. Onze mobiele badkamer kan bijna overal geplaatst worden en is zeer eenvoudig in gebruik te nemen. Er dient alleen een water- en stroomaansluiting (230 Volt) aanwezig te zijn. De badkamerwagen is voorzien van een douche, wastafel en wc. Op deze wijze kunt u toch gemakkelijk gebruik blijven maken van een badkamer dichtbij huis.

Een mobiele badkamer huren

Wilt u een mobiele badkamer huren? Plaats de gewenste badkamerwagen in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de desbetreffende mobiele badkamer wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen over onze mobiele badkamers?

Heeft u nog vragen over een mobiele badkamer huren? Stel ze gerust aan ons. Op onze klantenservice zitten iedere werkdag én iedere zaterdagochtend mensen met kennis van de machines en het materieel dat we verhuren. Heeft u dus een vraag of een opmerking over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-5353123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

 

Verhuur voor en door professionals!