Bouwplaats- & event materieel

Afvalcontainers

Ontkomen doe je niet aan sloopwerkzaamheden voor je kunt beginnen met opbouwen, maar het slopen van wanden of huizen werkt wel veel puinhoop in de hand. Om de bouwplaats enigszins opgeruimd achter te laten, huur je een afvalcontainer bij 123 Machineverhuur. Een afvalcontainer schraapt alle restdeeltjes netjes bij elkaar, zodat de weg niet versperd wordt en de doorgang behouden blijft. Zo’n afvalcontainer is ideaal voor grootschalige bouwprojecten waar veel bouwafval vrijkomt en de noodzaak er is om het afval op efficiënte wijze weg te halen.

Hoewel bouwafval het meest gangbare afval is dat weggesluisd kan worden met de afvalcontainer, is dit type container ook geschikt voor het verwijderen van groenafval of puin. Tuinprojecten lenen zich daarom ook voor dit type afvalcontainer. Huur er direct één bij 123 Machineverhuur!

Waarom een kraancontainer huren?

De kraancontainer is het type afvalcontainer waarover je tijdelijk kunt beschikken bij 123 Machineverhuur. Dit is een speciaal soort afvalcontainer die uitgerust is met een speciale haak. Deze haak is zo sterk, dat een hijskraan de gehele container van A naar B kan vervoeren. Daardoor hoef je geen speciale voertuigen te hebben om van je afval te komen.

Organisatoren van evenementen maken ook graag gebruik van de kraancontainer. Het helpt de eventmedewerkers om na afloop de vele plastic bekers, confettisnippers en etensresten bij elkaar te rapen. Het evenemententerrein wordt zo weer snel een weiland, alsof er niks aan de hand is!

Kraancontainers voorkomen bovendien dat er reusachtige containers op het terrein blijven. De verleiding ligt dan op de loer om het afval net zo lang te bewaren totdat het hele traject erop zit. Een schone bouwplaats heb je dan niet bepaald. Door gebruik te maken van containers wordt het afval op een professionele manier verwerkt en kan het gerecycled worden, waardoor de belasting op het milieu verminderd wordt.

Specificaties van een afvalcontainer

Het type afvalcontainer dat we in de verhuur hebben, is uitgerust met een schuin aflopende rand. De fabrikant van de afvalcontainer heeft hiervoor gekozen, zodat het puin gemakkelijk geschept kan worden. Dankzij deze vorm heb je geen aparte graafmachine nodig die de puinresten de bak in tilt, maar doet de kraan zijn werk.

De kraan heeft een opslag van 0,5 kubieke meter. Gemiddeld genomen komt dit neer op een capaciteit van 165 kilogram. De afvalcontainer voert op die manier grote ladingen in één keer af, wat je een aantal ritjes scheelt.

Afvalcontainer huren?

Wil jij een afvalcontainer huren? Zoek dan niet verder en reserveer je container bij 123 Machineverhuur. Ook voor ander bouwplaats- & event materieel kun je bij ons terecht. Ons vereenvoudigde reserveringssysteem vergemakkelijkt de aanvraag, waardoor je order zo afgerond is. Geef ook te kennen bij welke vestiging je de container huren, zodat we de actuele beschikbaarheid erop na kunnen slaan. Heb je nog aanvullende vragen? Contacteer dan de klantenservice van 123 Machineverhuur per mail (info@123machineverhuur.nl) of app/bel ons (0800 - 53 53 123).

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!