Diversen

Brandblussers

Wilt u een brandblusser huren? Bekijk het aanbod bij 123 Machineverhuur. Op onze website vindt u allerlei verschillende gereedschappen en machines voor de bouw en voor in bijvoorbeeld de evenementenbranche. Bekijk ons aanbod brandblussers hieronder en huur gemakkelijk een geschikte brandblusser online.

Brandblusser van 123 Machineverhuur

Binnen ons aanbod vindt u verschillende soorten brandblussers die u kunt huren. Gaat u bijvoorbeeld een evenement houden op plekken waar er geen brandbeveiliging aanwezig is? Dan is het huren van een brandblusser een uitkomst. U vindt de volgende brandblussers binnen ons aanbod:

  • CO2 brandblusser, met een inhoud van 5 kg.
  • ABC brandblusser, heeft een groot blussend vermogen, is geschikt voor vele soorten branden, niet elektrisch geleidend en niet vorstgevoelig.
  • Schuim brandblusser, geschikt voor het blussen van vaste stoffen en vloeistofbranden.

De bovenstaande brandblusser kunt u gemakkelijk online huren bij 123 Machineverhuur.

Brandblusser huren

Wilt u een brandblusser huren? Plaats deze dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u deze wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de gewenste brandblusser beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen over een brandblusser huren?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het huren van allerlei verschillende soorten machines en materieel. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over het brandblusser huren of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800 - 5353123, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder!

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!