Diversen

Dommekracht

Heeft u hijswerkzaamheden op de planning staan, waarbij u zware voorwerpen tillen moet? Door een dommekracht te huren bij 123 Machineverhuur, verlicht u die activiteiten aanzienlijk. Komt u namelijk een dommekracht huren, dan krijgt u tijdelijk een apparaat tot uw beschikking die de nodige draagkracht heeft.

We hebben twee varianten van de te huren dommekracht: één variant die 5 ton kan houden, terwijl de ander het dubbele aan kan qua draaggewicht. Heeft u binnenkort dus een klus waarbij u zware last moet optillen, verplaatsen of wegdrukken? Dan komt dit gereedschap hierbij erg goed van pas. Een dommekracht is goed toepasbaar in de bouw, maar komt ook goed tot zijn recht in de landbouw. Hier leest u er meer over!

Dommekracht 5 ton

In ons aanbod vindt u een dommekracht met diverse capaciteiten, waarvan de dommekracht 5 ton er één van is. Met de dommekracht van 5 ton kunt u zware spullen, zoals huisjes, auto's of soortgelijke items optillen, ondersteunen en wegdrukken. De dommekracht, die in de volksmond ook wel te boek staat als een kelderwind of kelderwinch, heeft een robuuste hendel en een grote hefkracht. De dommekracht, te huren bij 123 Machineverhuur, kan zowel op de teen als op de kop worden belast. Bekijk ons aanbod en huur gemakkelijk een dommekracht online!

Waarom een dommekracht huren?

123 Machineverhuur kan meerdere redenen aanwijzen om een dommekracht te huren. Een van de redenen die in het voordeel spreekt van de dommekracht, is de multifunctionaliteit van het voorwerp. Het hijsmiddel is zowel in de lengte als in de breedte te gebruiken, waardoor u niet meerdere hulpmiddelen hoeft te huren om uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren.

De veilige elementen dragen eveneens bij aan de overtuigingskracht van het apparaat. Er zijn pallen geïntegreerd, die voorkomen dat het gedragen voorwerp ineens naar beneden stort. Stapsgewijze en zorgvuldige begeleiding wordt hiermee in de hand gewerkt. De lastblokkering, veiligheidsslinger en de extra harde delen die de constructie ondersteunen zijn andere redenen waarom de dommekracht een item is waar u op vertrouwen kunt.

Hoe gaat het huren van een dommekracht in zijn werk?

Wilt u voor uw klus een dommekracht huren? Plaats deze dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u deze wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de desbetreffende dommekracht beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen over gereedschap van 123 Machineverhuur?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het huren van allerlei verschillende soorten machines en materieel. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de dommekracht of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800 - 5353123, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!