Diversen

Dommekracht

Heeft u binnenkort een klus waarbij u zware last moet optillen, verplaatsen of wegdrukken? Dan komt een dommekracht hierbij erg goed van pas. Een dommekracht is goed toepasbaar in de bouw en bijvoorbeeld de landbouw. Op onze website vindt u allerlei verschillende gereedschappen en machines voor de bouw, landbouw en voor in bijvoorbeeld de evenementenbranche. Bekijk ons aanbod op de website en huur gemakkelijk een geschikte dommekracht online.

Dommekracht van 123 Machineverhuur

In ons aanbod vindt u een dommekracht met diverse capaciteiten, namelijk 5 ton en 10 ton. Met de dommekracht kan je zware spullen optillen, ondersteunen en wegdrukken. De dommekracht heeft een robuuste hendel en grote hefkracht van 5 ton of 10 ton. De dommekracht kan zowel op de teen als op de kop worden belast. Bekijk ons aanbod en huur gemakkelijk een dommekracht online.

Een dommekracht huren

Wilt u voor uw klus een dommekracht huren? Plaats deze dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u deze wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de desbetreffende dommekracht beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen over gereedschap van 123 Machineverhuur?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het huren van allerlei verschillende soorten machines en materieel. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de dommekracht of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800 - 5353123, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder!

 

Verhuur voor en door professionals!