Diversen

Buigijzers

Buigen, een relatief jonge techniek, is het vervormen van bijvoorbeeld metalen buizen of kokers door er een bocht in aan te brengen. Het is een ingewikkeld proces waarbij u rekening moet houden met een aantal factoren. Het buigijzer van 123 Machineverhuur maakt uw leven een stuk gemakkelijker. We staan garant voor onze constante kwaliteit en beschikken over buigijzer voor elke situatie.

Buigijzer optimaal benutten

Het proces lijkt misschien gemakkelijk, maar bij het buigen van ijzer kunnen er twee problemen voordoen:

  • Doordat de buitenwand van de buis c.q. dunner wordt, kan deze opscheuren;
  • Aan de binnenkant van de bocht plooivorming ontstaan.

Om deze risico’s te verkleinen, is het niet alleen van belang om goed materiaal te gebruiken, maar het gereedschap telt net zo zwaar. En daar komt het buigijzer om de hoek kijken. In ons assortiment vindt u buigijzers voor buizen met een diameter van: 10mm, 12mm, 15mm, 18mm, 22m of 28mm. U kunt het buigijzer vinden door te kijken onder hoofdcategorie diversen of met behulp van de zoekbalk rechtsboven in het scherm.

Buigijzer huren bij 123 Machineverhuur

Er zijn een aantal belangrijke aandachtspunten waar u rekening mee moet houden als het gaat om het huren van het geschikte buigijzer. Allereerst kunt u ons buigijzer vinden onder de productcode: 040200. Buigijzer huren bij 123 Machineverhuur kan al vanaf 3 euro per dag en vanaf 15 euro per week. Hoe voordelig is dat? Benieuwd naar de verdere huurvoorwaarden? Deze vindt u rechts onderaan de pagina en lees ze in uw eigen tijd rustig door.

Makkelijk winkelen bij 123 Machineverhuur

Buigijzer huren bij 123 Machineverhuur gaat ontzettend gemakkelijk. Heeft u het formaat buigijzer gevonden die u zocht en voldoet het aan uw eisen? Plaats de buigijzer vervolgens in het winkelmandje. Klaar met winkelen? Dan kunt u in het overzicht controleren of u het juiste aantal buigijzers heeft geselecteerd. Vervolgens ontvangt u een bevestiging zodra de bestelling goed is doorgekomen. Naast de verhuur van buigijzer biedt 123 Machineverhuur nog tal van andere vergelijkbare en diverse producten. Wilt u snel iets specifieks vinden of loopt u nog tegen vraagstukken of problemen aan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Persoonlijke aandacht voor u

Wilt u persoonlijk advies over ons buigijzer of bent u ergens ontevreden over? Ons team van specialisten staat voor u klaar om u van dienst te zijn. We zijn niet alleen telefonisch bereikbaar, maar u kunt ook via de website contact opnemen. Dit doet u door middel van het invullen van een contactformulier. Zodra u het formulier heeft verstuurd, nemen wij spoedig contact met u op en bovendien zijn we dan al op de hoogte van de situatie. Een tip: u kunt zich ook opgeven voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van de belangrijkste ontwikkelingen. Daarnaast zijn we ook op meerdere kanalen te volgen. Zowel op Facebook als Twitter, LinkedIn en Instagram.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!