Diversen

Eerste hulp artikelen

Werken op een evenement of op de bouwplaats is het mooiste dat er is voor velen, maar dit type arbeid gaat niet gepaard zonder risico’s. Om iemand snel van dienst te kunnen zijn na een val of een verwonding, huur je een EHBO set bij 123 Machineverhuur. Een EHBO set is een alomvattende doos of tas die allerlei hulpmiddelen bevat. Deze attributen komen stuk voor stuk van pas bij de verlening van eerste hulp. Een EHBO set wordt altijd op compacte wijze samengesteld, zodat je al die zaken voorhanden hebt om snel in actie te komen.

Een EHBO set kan in sommige gevallen het verschil maken tussen leven of dood. Daarom moet de waarde van de aanwezigheid van zo’n kit niet onderschat worden. Ontdek hier meer over het belang van de set!

EHBO artikelen: onmisbaar voor onmiddellijke zorg

123 Machineverhuur heeft uiteenlopende EHBO artikelen opgenomen in de EHBO set. Deze producten helpen je bij het reinigen van wondjes, het verwijderen van splinters en ga zo maar door. Hieronder vind je een opsomming van enkele EHBO artikelen, inclusief beschrijving van het product:

  • Allesknipper: de allesknipper is een klein schaartje, die je helpt bij het in tweeën splitten van pleisters, gaasjes en dergelijke.
  • Reinigingsalcohol: straatvuil mag absoluut niet te lang in wondjes blijven, aangezien er anders kans op besmetting is. Met de alcohol uit de EHBO set verwijder je het vuil uit de verwonding.
  • Reddingsdeken: onder erbarmelijke omstandigheden is het behoud van de juiste lichaamstemperatuur van groot belang. De reddingsdeken isoleert het lichaam van de gewonde, zodat de ambulance wat meer tijd heeft om koers te zetten naar de plek des onheils.
  • Splinterpincet: splinters zijn piepkleine partjes van een stuk hout, metaal of glas, die soms in de huid belanden. De pincet stelt je in staat om de splinter te verwijderen uit de huidlaag.
  • Veiligheidsspelden: een mitella wordt te allen tijde bevestigd met veiligheidsspelden. Alleen op die manier blijft de constructie bij elkaar. De gebroken arm blijft zo mooi in positie.
  • Handschoenen: het kan best gevaarlijk zijn om in contact te komen met andermans bloed. De handschoenen uit de EHBO set beschermen je hiertegen, zodat je veilig te werk kan gaan bij het verlenen van eerste hulp.

Naast bovenstaande middelen, bevat de EHBO set ook allerlei verbanden, kompressen en pleisters. Je hebt zo alles voorhanden wat nodig is om een gewonde te helpen. 123 Machineverhuur heeft ook een EHBO set te leen waar een defibrillator onderdeel van is. Dit apparaat helpt je bij het geven van hartmassage.

EHBO producten huren

Wil jij een veiliger werkklimaat op touw zetten voor je collega’s op de werkplaats? Kom dan je EHBO producten huren bij 123 Machineverhuur. EHBO producten komen van pas op momenten dat je het niet verwacht en dat onderstreept precies het belang van de EHBO set. Zorg ervoor dat je niet voor onverwachte situaties komt te staan en huur nu jouw EHBO producten bij één van onze vestigingen!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!