Diversen

Bevriezingsset

Heeft u binnenkort een project met onderhouds-, reparatie- of uitbreidingswerkzaamheden aan een leidingnetwerk? Dan is een bevriezingsset van 123 Machineverhuur, uit de categorie diversen, erg handig. Een bevriezingsset stelt u in staat om het water in de leidingen tijdelijk te doen bevriezen, zodat u de werkzaamheden gemakkelijker verrichten kunt.

De bevriezingsset die we verhuren is van het doorgewinterde merk Rems, waarvan wij subvariant Eskimo voor u klaar hebben staan. Deze bevriezingsset komt standaard met meerdere invriesmanchetten, die u om de buizen heen plaatst. Deze set is in staat om tot -79°C te koelen, wat laag genoeg is om ijskristallen te doen ontstaan op het netwerk. Op deze pagina vertellen we u er meer over!

Waarom een bevriezingsset 230V?

Een bevriezingsset 230V is ooit bedacht, om het werk aan het leidingnetwerk te verrichten. De vriezen zorgen door middel van stikstof dat de pijpen dusdanig koud worden, dat ze bevriezen. Afkoppeling van de buizen wordt zo een stuk gemakkelijker, omdat het bevroren water geen kant op kan. Mede hierdoor hoeft u leidingen niet leeg te tappen, wat onwijs veel werk scheelt. Een bevriezingsset van 123 Machineverhuur wordt inclusief 4 sets leidingklemmen 1¼'' - 2'', een waterspuit en 2 trekbanden geleverd.

De gemakkelijke werkwijze is een ander argument om voor de bevriezingsset 230V te kiezen. Zonder al te ingewikkelde gereedschappen bevestigt u de manchetten op de buizen en het verwijderen ervan is net zo gemakkelijk. Het apparaat is dusdanig intelligent, dat het zelf weet welke hoeveelheid stikstof er toegediend moet worden om vries in de hand te werken. Daarnaast is de bevriezingsset kwalitatief gezien zo goed, dat het maar weinig tijd kost voordat het geheel op de gewenste temperatuur is.

Hoe werkt een bevriezingsset?

Een bevriezingsset is relatief gemakkelijk in gebruik. Open de kist van de bevriezingsset en koppel de meegeleverde aansluitset aan de fles met stikstof. Plaats de manchetten vervolgens over de buizen. Dit zal erg makkelijk gaan, omdat het formaat zo klein is, dat het overal tussen past. Activeer vervolgens de fles en wacht totdat de kristallen zichtbaar beginnen te worden op de pijpleiding. Zodra dit het geval is, kunt u de verwarming bijvoorbeeld weghalen en de werkzaamheden laten beginnen.

Online een bevriezingsset huren

Wilt u een bevriezingsset huren voor uw werkzaamheden? Reserveer deze dan nu alvast, zodat u er zeker van bent dat u deze kunt gebruiken op de gewenste datum. Plaats de bevriezingsset in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en reserveer deze online.

Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Bel of app naar 0800 - 5353123 en wij helpen u graag verder. Hiernaast kunt u ook mailen naar info@123machineverhuur.nl of vul even het contactformulier op onze website in, hierna nemen wij spoedig contact met u op.

Huur het door u gewenste product bij onze vestiging in Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg, Zevenhuizen of Zwolle.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!