Diversen

Bevriezingsset

Heeft u binnenkort een project met onderhouds-, reparatie- of uitbreidingswerkzaamheden aan een leidingnetwerk? Dan is een bevriezingsset van 123 Machineverhuur erg handig. Bevries het water in de leidingen tijdelijk, zodat jij gemakkelijk je werk kunt doen. Bekijk ons aanbod bevriezingssets hieronder en huur er gemakkelijk een online!

Bevriezingsset van 123 Machineverhuur

Een bevriezingsset huren doet u bij 123 Machineverhuur! Door een bevriezingsset te huren zorgt u ervoor dat je veel makkelijker het werk aan het leidingnetwerk kunt doen. U kunt het water in de leidingen tijdelijk bevriezen met de bevriezingsset, zodat u uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Door gebruik te maken van een bevriezingsset hoeft u dus niet de leidingen leeg te tappen. Een bevriezingsset van 123 Machineverhuur wordt geleverd inclusief 4 sets leidingklemmen 1¼'' - 2'', een waterspuit en 2 trekbanden.

Online een bevriezingsset huren

Wilt u een bevriezingsset huren voor uw werkzaamheden? Reserveer deze dan nu alvast, zodat u er zeker van bent dat u deze kunt gebruiken op de gewenste datum. Plaats de bevriezingsset in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en reserveer deze online. Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Bel of app naar 0800 - 5353123 en wij helpen u graag verder. Hiernaast kunt u ook mailen naar info@123machineverhuur.nl of vul even het contactformulier op onze website in, hierna nemen wij spoedig contact met u op.

 

Verhuur voor en door professionals!