Diversen

Verhuishondjes

Tijdens een verhuizing of verbouwing komen verhuishondjes goed van pas om zware kratten, dozen of andere spullen te vervoeren en verplaatsen. Met verhuishondjes, ook wel meubelrollers genoemd, kunt u deze spullen gemakkelijk verplaatsen zonder dat u deze zelf hoeft te tillen. Aangezien u de verhuishondjes waarschijnlijk maar voor een bepaalde periode gebruikt is het huren hiervan een ideale oplossing. Bij 123 Machineverhuur huurt u gemakkelijk een verhuishondje online!

Verhuishond als transportsysteem

Tijdens een verhuizing of verbouwing en in de evenementenbranche komt een transportsysteem goed van pas. Een verhuishondje is een handig systeem om verschillende zware spullen mee te vervoeren. Met een verhuishondje, ook wel bekend als meubelroller, kunt u de zware spullen eenvoudig verplaatsen, zo hoeft u deze niet zelf te tillen. Hierdoor loopt u minder risico op lichamelijke klachten bij het tillen, zoals bijvoorbeeld een pijnlijke rug. De verhuishondje is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Verhuishondje huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u graag een verhuishondje huren? Dat kan gemakkelijk online. Plaats uw uitgekozen verhuishondje in uw winkelmand. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw persoonlijke gegevens invoeren en een vestiging uit te kiezen. Wij regelen de rest! Zodra wij uw reservering binnen hebben, zullen wij er naar streven om dit binnen één werkdag te bevestigen. Pas na deze bevestiging bent u verzekerd van de verhuishondjes in de door u gekozen periode. Vragen over een verhuishondje huren? Dan kunt u contact opnemen met onze specialisten. Doordeweeks zijn wij bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-5353123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

 

Verhuur voor en door professionals!