Diversen

Verhuishondjes

Tijdens een verhuizing of verbouwing worden er dusdanig veel zware kratten of dozen verplaatst, dat een hulpmiddel geen overbodige luxe is. Een hondje huren biedt in dat geval een passende oplossing. Door een hondje te huren, die ook wel te boek staan als meubelrollers of verhuishondjes, verplaatst u goederen zonder zelf te hoeven tillen.

Een hondje huren is met name ideaal voor personen die tijdelijk een beroep willen doen op het hulpmiddel en verhuizen niet als beroep hebben. Bij 123 Machineverhuur huurt u gemakkelijk een verhuishondje online!

Hoe werkt een verhuishondje?

Een verhuishondje is zeer eenvoudig in gebruik. Het item bestaat uit een plateau en vier wielen die verschillende kanten op rollen. Deze wielen hebben een draaihoek van 360 graden, zodat de stuurbewegingen nauwgezet gemaakt kunnen worden. Dit is vooral handig als de ruimte waarin u dient te manoeuvreren beperkt is.

Om optimaal gebruik te maken van een verhuishondje, plaatst u het te verplaatsen voorwerp overdwars tegen het hondje. Zorg er hierbij voor dat het hondje gekanteld is in een hoek van 45 graden. Door dit te doen hoeft u de zware voorwerpen niet zelf op het hulpmiddel te zetten. De zwaartekracht doet namelijk zijn werk vanzelf. Een hondje huren biedt u dus een hoop gemak.

Hondje huren van 123 Machineverhuur

Besluit u een hondje te huren bij één van onze vestigingen? Dan krijgt u een hulpmiddel tot uw beschikking dat een capaciteit heeft van maar liefst 200 kilogram. Reusachtige voorwerpen met massa, zoals bankstellen, tafels of dressoirs, zijn zo geen partij voor u tijdens een verhuizing.

Om uw producten te beschermen tegen beschadigingen, komt elk te huren hondje samen met een speciale doek die u om uw eigendommen kunt wikkelen. Stuurbewegingen die per abuis foutief verlopen, hebben zo geen nadelige gevolgen voor de toestand van het voorwerp.

Verhuishond als transportsysteem

Een verhuishond komt goed van pas tijdens een verhuizing of verbouwing, maar ook zeker in de evenementenbranche is dit een transportsysteem die goed van pas komt. Een verhuishondje is een handig systeem om verschillende zware spullen mee te vervoeren. Met een verhuishondje, ook wel bekend als meubelroller, kunt u de zware spullen eenvoudig verplaatsen. DJ booths, maar ook zeker statafels of speakersets, zijn eenvoudig van A naar B te vervoeren. Hierdoor loopt u minder risico op lichamelijke klachten bij het tillen, zoals bijvoorbeeld een pijnlijke rug. Het verhuishondje is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Verhuishondje huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u graag een verhuishondje huren? Dat kan gemakkelijk online. Plaats uw uitgekozen verhuishondje in uw winkelmand. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw persoonlijke gegevens invoeren en een vestiging uit te kiezen. Wij regelen de rest! Zodra wij uw reservering binnen hebben, zullen wij er naar streven om dit binnen één werkdag te bevestigen.

Pas na deze bevestiging bent u verzekerd van de verhuishondjes in de door u gekozen periode. Vragen over een verhuishondje huren? Dan kunt u contact opnemen met onze specialisten. Doordeweeks zijn wij bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-5353123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!