Diversen

Transportwagens

Wanneer zijn transportwagens nou niet handig om te gebruiken? In veel situaties moeten veel en vooral zware spullen gauw verplaatst worden. Een goede, veilige en kwalitatieve transportwagen van 123 Machineverhuur maakt uw werkzaamheden een stuk eenvoudiger en efficiënter! Zo verplaatst u zonder problemen veel goederen en gewicht in één keer.

Van A tot Z: transportwagens huren bij 123 Machineverhuur

In ons assortiment vindt u de transportwagen 1 x 2 meter. Deze transportwagen is uitgerust met luchtbanden en is maximaal te beladen met 1200 kg. Ideaal als u zware producten wilt verplaatsen met de transportwagen. Naast de verhuur van transportwagens, biedt 123 Machineverhuur nog tal van andere vergelijkbare en diverse producten. Van behangafstomers, tot brandblussers, dakbranders en vergeet natuurlijk de steekwagens niet. U kunt het zo gek nog niet bedenken! De categorieën zijn te vinden in een duidelijk overzicht op de website. Wilt u snel iets specifieks vinden? Maak dan gebruik van de handige zoekbalk rechtsboven in het scherm! Op deze manier krijgt u vliegensvlug datgene waar u naar opzoek bent.

Productinformatie over transportwagens

Er zijn een aantal belangrijke aandachtspunten waar u rekening mee moet houden als het gaat om het huren van een geschikte transportwagen, zoals de afmetingen, het maximale gewicht en het materiaal. Wees gerust, al deze informatie wordt overzichtelijk en duidelijk weergegeven op de website. Loopt u nog tegen vraagstukken of problemen aan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Hoe huurt u transportwagens bij 123 Machineverhuur?

Een transportwagen huren bij 123Machineverhuur gaat ontzettend gemakkelijk. Heeft u de transportwagen gevonden die u zocht en voldoet het aan uw eisen? Plaats de transportwagen vervolgens in het winkelmandje. Klaar met winkelen? Dan kunt u in het overzicht nog controleren of u daadwerkelijk het juiste product en aantal heeft geselecteerd. Vervolgens rekent u af en ontvangt u een bevestiging zodra de bestelling goed is doorgekomen. Simpel zat toch?

Persoonlijk advies over onze transportwagen

Wilt u persoonlijk advies over een transportwagen of zit u ergens mee? Ons team van specialisten staat voor u klaar om u van dienst te zijn. We zijn niet alleen telefonisch bereikbaar, maar u kunt ook via de website contact opnemen. Dit doet u door middel van het invullen van een contactformulier. Zodra u het formulier heeft verstuurd, nemen wij spoedig contact met u op en bovendien zijn we dan al op de hoogte van de situatie. Een tip: u kunt zich ook opgeven voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van de belangrijkste ontwikkelingen. Daarnaast zijn we ook op meerdere kanalen te volgen. Zowel op Facebook als Twitter, LinkedIn en Instagram.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!