Diversen

Hijsbanden en vacuumheffers

Een vacuüm zuig-unit kan het zware tilwerk ontzettend vergemakkelijken. Doet u dus zwaar werk, bijvoorbeeld tegels leggen in tuinen of huizen, het zetten van bandjes om terrassen heen of gemeentewerk zoals het leggen van stoepen, dan is het raadzaam om een vacuümheffer te huren. Het scheelt ontzettend in uw rug en draagt dus bij aan arbeidsgemak, veiligheid op de werkplek en het voorkomen van ziekteverzuim!

Waarvoor kunt u een vacuümheffer gebruiken?

Een vacuümheffer werkt hartstikke gemakkelijk. De zuignappen plaatst u op het te verplaatsen onderwerp, zoals een tegel. Zorg dan dat u de vacuümheffer in het midden plaatst, zodat het gemakkelijk te plaatsen is. De vacuümheffer trekt vacuüm en daarmee plakt de tegel als het ware aan het apparaat. Vervolgens pakt u met een collega gemakkelijk de tegel op, u kunt er mee lopen en u plaatst de tegel op de gewenste plek. De vacuümheffer laat los als u de handgrepen inknijpt, het vacuümeffect is dan weg. En zo herhaalt u dat per op te tillen onderdeel!

Benzine of elektrisch

U vindt bij ons zowel een vacuümheffer op benzine als op elektriciteit. De elektrische heffer is een handvacuümheffer voor kleinere materialen. De met benzine aangedreven vacuümheffer is voor grotere klussen met een gewicht tot 2000 kilo. Kijk dus voor u begint aan uw klus en voor u een vacuümheffer huurt hoe groot en zwaar de materialen zijn die u wilt verplaatsen. Voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en weten welke machines geschikt zijn voor uw klus.

Bandiet bandensteller

Naast de handvacuümheffer en de benzine vacuümheffer kunt u ook een bandiet bandensteller bij ons huren. Dit is een handige machine voor als u bijvoorbeeld terrasbanden aan wil leggen. Deze machine is door één persoon te besturen. Hiermee legt u handig en snel de zware banden op de juiste plek en hoeft u ze dus niet te tillen.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat de veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze gereedschappen en machines de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. Bij de vacuümheffers adviseren we in ieder geval altijd veiligheidsschoenen en veiligheidshandschoenen te dragen. Bij de vacuümheffer op benzine is het bovendien aan te raden gehoorbescherming te dragen. U ziet bij al onze te huren producten en machines icoontjes met daarin de benodigde veiligheidsmaatregelen. Houd u daarnaast ook altijd aan de geldende maatregelen op de bouwplaats. We raden daarnaast altijd aan om de handleiding van de vacuümheffer goed door te lezen, ook als u al eerder met deze of een vergelijkbare heffer heeft gewerkt.

Een vacuümheffer huren

Via 123 Machineverhuur huurt u gemakkelijk een vacuümheffer. U plaatst de gewenste heffer in uw winkelmandje en u geeft de datum op wanneer u het nodig heeft en wanneer u denkt de het artikel weer terug te brengen. Binnen 24 uur proberen wij uw reservering te bevestigen, dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van het te huren apparaat. Mocht dit niet het geval zijn, zullen we altijd naar een passende oplossing zoeken.

Meer weten?

Als u nog vragen heeft met betrekking tot de te huren vacuümheffers en het gebruik ervan, neem dan contact met ons op. Dat kan zowel telefonisch als per mail. We zijn te bereiken op 0800 5353 123 of info@123machineverhuur.nl. Onze specialisten helpen u dan graag verder. Zij kunnen u helpen met advies over de juiste machines voor uw klus en kunnen u uitleg geven over het gebruik ervan. Voor vragen over uw bestelling of de kosten kunt u ook contact met ze opnemen.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!