Diversen

Palletwagens

Een palletwagen is een transportmiddel voor alle goederen die op pallets geplaatst zijn. Bij transport bijvoorbeeld worden veel goederen op pallets in de vrachtwagen geplaatst en er weer uitgehaald met een palletwagen. Ook in magazijnen zien we palletwagens veel terug en voor het opbouwen van evenementen en het ontvangen van goederen op de bouw. Bekijk de verschillende palletwagens, die verschillen in capaciteit, hieronder.

Inzet palletwagens

Palletwagens hebben vorken die precies in een pallet passen. Zo zet u de pallet vast, zodat het gemakkelijk omhoog getild kan worden. Met een pallet wagen tilt u de pallet op, zodat u deze kunt verplaatsen naar de plek van bestemming. Met de bediening op het handvat kunt u de palletwagen in beweging brengen en door te heffen kunt u de pallet omhoog brengen of laten zakken. Let op dat u het maximale gewicht hanteert, anders zal de palletwagen niet meer omhoog te heffen zijn en daardoor ook niet meer bestuurbaar.

Waarom een palletwagen huren?

Er zijn verschillende situaties waarin een pompwagen huren een beter idee is dan het aanschaffen van de machine. Heeft u bijvoorbeeld een aantal pallets met producten besteld, maar verwacht u niet dat dit vaker zal voorkomen? Dan is het zonde om meteen een palletwagen aan te schaffen. Dit kost u veel geld, terwijl u de palletwagen hierna waarschijnlijk nooit meer gebruikt. Een palletwagen huren is in een dergelijk geval een veel betere keuze. Nadat u klaar bent met het transporteren van de pallets, kunt u de pompwagen weer terugbrengen. U betaalt aanzienlijk minder geld dan wanneer u de pompwagen zelf zou aanschaffen. Een palletwagen is relatief eenvoudig te besturen. Indien u eenmalig pallets getransporteerd wilt hebben, is een palletwagen huren dus zeker geen gek idee.

Een pompwagen huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u een kwalitatieve palletwagen huren? Dan doet u dit eenvoudig via onze website. Wij bieden verschillende palletwagens te huur aan. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een ruw terrein palletwagen huren, voor als u de palletwagen buiten wilt gebruiken. Met het grootste gemak kunt u een machine huren via de website. U plaatst simpelweg de gewenste palletwagen in uw winkelmand en geeft vervolgens aan welke vestiging het dichts bij u in de buurt zit. Indien de huur akkoord is, ontvangt u daar een bevestiging van. Vervolgens kunt u de machine afhalen op de vestiging die u eerder heeft aangegeven. Vervolgens kunt u de pompwagen gebruiken, om deze na gebruik weer bij ons in te leveren.

Stel uw vragen over palletwagen huren

Heeft u vragen over een van onze palletwagens of weet u niet zo goed welke palletwagen het meest geschikt is voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben mensen in dienst die alle ins- en outs kennen van de machines en het materieel dat we via 123 Machineverhuur verhuren. U kunt ons iedere doordeweekse dag tussen 07.00 uur en 17.00 uur bereiken via 0800-53 53 123 of mail naar info@123machineverhuur.nl. Op de zaterdagen zijn we van 08.00 tot 12.00 bereikbaar.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!