Diversen

Behangafstomers

Is uw oude behang niet meer naar wens? Heeft u net een nieuw huis waarbij oud behang vervangen moet worden? Dan is een behangafstomer een handige machine om u hierbij een handje te helpen. Met een behangstomer wordt het behang gestoomd waardoor het een stuk sneller loslaat en u het zo van de muur af kunt krabben. Door het gebruik van de behangafstomer bespaart u dus aardig wat tijd, dat u weer aan andere taken in het huis kunt besteden. Meer weten over onze behangafstomer? U vindt het hier.

De behangafstomer van 123 Machineverhuur

De behangafstomer 230 volt is ideaal voor het afstomen van uw behang. Op deze manier laat het behang naast snel, ook netjes los. U krijgt verder geen lelijke plekken op de muur. De behangafstomer is geen complexe machine waardoor dit voor iedereen toegankelijk is. De behangafstomer beschikt ook maar over enkele onderdelen. De behangafstomer in ons assortiment beschikt ook nog over een opstapje, waardoor u ook aan de bovenkant van de muur te werk kunt gaan, zonder dat u daar een grote ladder voor nodig heeft.

Behangafstomer huren per dag of week

Hoeveel behang moet er af? Aan de hand daarvan kunt u beslissen hoe lang u de behangafstomer nodig heeft. De prijs voor het huren van een behangafstomer staat aangegeven per dag of per week. Hierdoor heeft u van tevoren inzicht in de eventuele kosten.

Behangafstomer reserveren

De behangafstomer huren? Dat kan via onze website. Plaats de behangafstomer in uw winkelmand en vul uw persoonlijke gegevens in. Kies daarbij ook één van onze vestigingen bij u in de buurt. Zodra wij uw reservering binnen hebben, gaan wij voor u aan de slag. De reservering moet namelijk nog wel bevestigd worden. Wij streven er naar om dit binnen één dag te doen, zodat u ook verder rekening kunt houden met uw planning. Wij bieden u naast onze behangafstomers nog meer artikelen aan die uw taken een stuk vergemakkelijk, zoals dakbranders, buigijzers en een bevriezingsset.

Meer weten over de behangafstomer?

Heeft u vragen over onze behangafstomer? De experts van 123 Machineverhuur helpen u graag verder. Bel ons even op, stuur een mail of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij staan u vervolgens zo spoedig mogelijk te woord en voorzien u van een persoonlijk advies. Voor de laatste trends en ontwikkelingen kunt u ons volgen op onze social media kanalen of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

 

Verhuur voor en door professionals!