Diversen

Glasdragers

Er zijn materialen die dusdanig breekbaar zijn, dat u er niet aan ontkomt om daar accessoires bij te gebruiken. Voor het geval u glas dient te verplaatsen, komt een glaszuignap van pas. Een glaszuignap kan op een glazen plaat bevestigd worden door de klemmetjes dwars tegen het oppervlak aan te plaatsen. De glasplaat zit door de glaszuignap dusdanig vast, dat het glas maar moeilijk kan vallen.

Glaszuignap

De glaszuignap van 123 Machineverhuur is op verschillende locaties te verkrijgen. U kunt het product huren in Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg of Zwolle. Wilt u meer weten? Lees dan gauw verder.

Glas zetten met glaszuignap

U bent bezig met de renovatie van uw woning en inmiddels bent u aanbeland bij de plaatsing van nieuw glas in de raampartijen. Om het glas over te hevelen van aanhangwagen naar het huis, is een glaszuignap erg handig om in uw bezit te hebben. Het glas zit muurvast met deze klemmen, wat voorkomt dat u de gehele constructie zelf hoeft te dragen met uw handen.

Het risico op wankelen neemt zo drastisch af, maar er is ook nog een ander voordeel te noemen. Doordat de glaszuignap als vervanger dient voor uw handen, komen uw vette vingers niet in aanraking met de plaat. Vingerafdrukken of spetters zullen zo wegblijven van de glasplaat.

Glasdragers: onmisbaar voor elke klus

Glasdragers komen niet alleen van pas als u glas wilt zetten. Ook als u andersoortige materialen, zoals plaatwerk, vanuit uw huis naar een andere plek wilt vervoeren, is zo’n glaszuignap onmisbaar. De hulpmiddelen die we bij 123 Machineverhuur te leen hebben, dragen zo’n 55 kilogram. Daarmee zijn er maar weinig platen die zich er niet voor lenen. U krijgt te allen tijde een setje van 2, zodat beide handen er één beet kunnen nemen. De glasdragers zijn al te huur vanaf €12,50 per dag, waardoor uw klus niet extra duur hoeft te worden.

Veilig werken met de glasdrager

123 Machineverhuur hecht veel waarde aan veilige werkomstandigheden rondom het gebruik van de glasdrager. Glas kan voorzien zijn van behoorlijke scherpe randen en daarom adviseren we u met klem om een beroep te doen op handschoenen, die speciaal gemaakt zijn voor werksituaties. Mocht er onverhoopt dan toch iets scherps voelbaar zijn, dan zijn uw handen hier in elk geval tegen beschermd. Eventueel kunt er ook voor kiezen om een bouwhelm op te doen en stevige schoenen, zodat ook deze lichaamsdelen beschermd zijn.

Huren bij 123 Machineverhuur

Bij 123 Machineverhuur bepaalt u zelf de gewenste huurperiode. Bij het voltooien van uw aanvraag vragen we u om de gewenste periode aan ons door te geven, zodat we kunnen bekijken of deze periode beschikbaar is. Heeft u nog vragen rondom het huren van een glaszuignap? Neem dan gerust contact met ons op.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!