Diversen

Dakbranders

Op onze website vindt u veel verschillend te huren gereedschap voor de bouw en de evenementenbranche, waaronder ook onze dakbranders. Deze branders zijn perfect voor klussen als het voorverwarmen voor het solderen, maar ook voor grotere werkzaamheden bij krimpkousen rond pijpleidingen. Bekijk ons aanbod en huur gemakkelijk een dakbrander online!

Gasbrander dakbedekking

Gasbranders voor dakbedekking, zoals de dakbrander in ons assortiment, worden voornamelijk gebruikt bij het repareren van dakbedekking, omdat het daarbij noodzakelijk is hete lucht of vuur de binnenkant van het materiaal laat smelten. Het kan ook gebruikt worden voor het solderen van de rand van bijvoorbeeld een metaalplaat op uw dak.

Onze dakbranderset werkt op propaangas, dit biedt u meerdere voordelen. Zo is propaangas veiliger om te gebruiken dan aardgas. Maar de vlam bij propaangas bereikt ook nog eens hogere temperaturen, waardoor u uw werk sneller kunt doen.

Dakbrander huren

Voor bij uw volgende klus op het dak een dakbrander huren? Plaats de gewenste dakbrander in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de dakbrander wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de dakbrander beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Veilig werken met vuur

Werken met een dakbrander vraagt wel enige verantwoordelijkheid. U werkt namelijk met hoge temperaturen, dus het is zaak zelf de benodigde veiligheidskleding te dragen, maar ook om rekening te houden met mensen om u heen. Nog een extra veiligheidscomponent is dat u op hoogte werkt, u zit immers op een dak. We raden hierom aan om in ieder geval veiligheidsschoenen, veiligheidshandschoenen en veiligheidskleding te dragen. Als u op de rand van een dak werkt is ook valbeveiliging aan te raden.

Meer informatie over dakbranders

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor materieel en machines voor in de bouw en voor in de evenementenbranche. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de dakbranders uit ons aanbod of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via 0800-5353123, info@123machineverhuur.nl, of via het contactformulier op onze site. Onze klantenservice is op werkdagen aanwezig van 7.00 uur tot 17.00 uur. In het weekend zijn we ook bereikbaar, op zaterdag kunt u ons bellen tussen 8.00 uur en 12.00 uur. De storingsdienst is zelfs 24/7 bereikbaar, dus als er een storing is kunt u altijd bij ons terecht.

Verhuur voor en door professionals!