Diversen

Dakbranders

Dakbranders zijn perfect voor klussen zoals het voorverwarmen voor het solderen, maar deze apparaten komen ook van pas bij grotere werkzaamheden zoals het het aanbrengen van krimpkousen rond pijpleidingen.

Dakbranders van 123 Machineverhuur zijn opgenomen in onze categorie diversen en zijn zowel geschikt voor gebruik op de bouw als in de evenementenbranche. Heeft u interesse in het huren van één van onze dakbranders? Bekijk ons aanbod en huur gemakkelijk een gasbrander voor dakbedekking online!

Toepassing gasbrander dakbedekking

Een gasbranders voor dakbedekking, zoals de dakbrander in ons assortiment ook wel heet, wordt voornamelijk gebruikt bij het repareren van dakbedekking. Dit komt omdat het noodzakelijk is
hete lucht of vuur de binnenkant van het materiaal te laten smelten. De gasbrander voor dakbedeking kan ook gebruikt worden voor het solderen van de rand van bijvoorbeeld een metaalplaat op uw dak, zodat deze stevig blijft zitten.

Onze dakbranderset voor dakbedekking werkt op propaangas,wat u meerdere voordelen verschaft. Propaangas is veiliger te gebruiken dan aardgas, maar de vlam bij propaangas bereikt ook nog eens hogere temperaturen, waardoor u uw werk sneller kunt doen.

Veilig werken met de dakbrander

Veilig werken met een dakbrander vraagt enige verantwoordelijkheid van u. U werkt namelijk met hoge temperaturen, dus het is zaak zelf de benodigde veiligheidskleding te dragen, maar ook om rekening te houden met mensen om u heen. Nog een extra veiligheidscomponent is dat u op hoogte werkt, u zit immers op een dak. We raden hierom aan om in ieder geval veiligheidsschoenen, veiligheidshandschoenen en veiligheidskleding te dragen. Als u op de rand van een dak werkt is ook valbeveiliging aan te raden.

De gasbrander voor dakbedekking is standaard uitgerust met een lange steel, waardoor de afstand tussen het handvat en de brander zelf aanzienlijk is. Zomaar uw handen branden gebeurt daardoor niet, wat een positief effect heeft op het veilige werken met brander. Aan het uiteinde van de handgreep bevindt zich een regelaar, waarmee u de toevoer kunt bepalen. Door het ultralichte gewicht is het werken met de dakbrander niet zwaar, waardoor het lang vol te houden is.

Dakbrander huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u een dakbrander huren, zodat u deze kunt gebruiken bij uw volgende klus? Plaats de gewenste dakbrander dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de dakbrander wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de dakbrander beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Meer informatie over dakbranders

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor materieel en machines voor in de bouw en voor in de evenementenbranche. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de dakbranders uit ons aanbod of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via 0800-5353123, info@123machineverhuur.nl, of via het contactformulier op onze site.

Onze klantenservice is op werkdagen aanwezig van 7.00 uur tot 17.00 uur. In het weekend zijn we ook bereikbaar, op zaterdag kunt u ons bellen tussen 8.00 uur en 12.00 uur. De storingsdienst is zelfs 24/7 bereikbaar, dus als er een storing is kunt u altijd bij ons terecht.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!