Diversen

Portofoons

Hele dagen bezig met het opbouwen van podia of evenementen of het bouwen van villa's of gebouwen waar er veel ruimte zit tussen zender en ontvanger? Kom dan een portofoon huren bij 123 Machineverhuur. Een portofoon huren vereenvoudigt de communicatie met collega's en bespaart u bovendien veel tijd, omdat u niet constant aan de wandel hoeft om uw boodschap over te dragen.

Kraanmachinisten is een voorbeeld van een groep die gebaat is bij het huren van een portofoon, omdat zij degenen zijn die het reilen en zeilen coördineren op de bouwplaats. Het bij de hand hebben van een portofoon is prettig, omdat u zo altijd bereik heeft. 123 Machineverhuur heeft de diverse opties hieronder voor u gesorteerd.

Verhuur portofoons

123 Machineverhuur faciliteert de verhuur van portofoons voor zowel particulieren als bedrijven, omdat het item voor iedereen van waarde kan zijn. De portofoon wordt namelijk voor uiteenlopende doeleinden ingezet. Portofoons worden bijvoorbeeld door de politie gebruikt om een arrestant tot rust te manen vanuit de auto, maar ook op festivalorganisatoren doen veelvuldig een beroep op de verhuur van portofoons. Zij kunnen zo instructies doorgeven aan steigerbouwers op hoogte of een spoedoproep neerleggen bij de beveiliging in geval van nood.

Iedere te huren portofoon, is eenvoudig in gebruik. Indien u een boodschap wilt zenden, dan drukt u de knop in van het apparaat. Wacht hierbij even tot het signaal goed is, zodat u luid en duidelijk kunt spreken. Na het 'callen' van 'over' laat u de knop los, zodat de ander antwoord kan geven.

Walkie talkie huren

Komt u een walkie talkie huren bij één van onze vestigingen? Elke te huren portofoon is oplaadbaar, wat voorkomt dat u batterijen mee moet zeulen naar de plek waar u aan het werk gaat. Bij het huren van de walkie talkie krijgt u standaard een docking station meegeleverd, waar u het apparaat in kunt klikken nadat het leeg is. Een andere 'feature' aan onze te huren portofoon, is de optie voor het inpluggen van oortelefoons. Collega's of andere mensen om u heen worden zo niet afgeleid en u kunt het gesprek ongestoord voortzetten. Intercoms blijven zo vaker uit, wat een bepaalde vorm van rust creëert. Daarnaast werkt de portofoon een veiliger werkklimaat in de hand, omdat de lijntjes korter worden en de communicatie sneller.

123 Machineverhuur

Via 123 Machineverhuur kunt u gemakkelijk een portofoon huren voor u en uw collega’s. Een voordeel van een portofoon ten opzichte van een mobiel is dat u te allen tijde bereik heeft en het item beschermd is tegen kortsluiting, waardoor er zich nooit een situatie voordoet waarbij communicatie onmogelijk is.

Plaats de portofoon of andere diversen in uw winkelmandje en geef aan in welke periode u deze nodig heeft. 123 Machineverhuur bekijkt dan binnen 24 uur of de artikelen beschikbaar zijn en anders nemen we uiteraard contact met u op. Zijn ze wel beschikbaar, dan krijgt u per mail binnen 24 uur een bevestiging van uw reservering. Afhankelijk van de grootte van het materiaal kunt u deze ophalen in één van onze vestigingen door Nederland. Bij grote machines leveren wij deze af en komen we ze ook ophalen.

Huur het door u gewenste product bij onze vestiging in Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg, Zevenhuizen of Zwolle.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!