Diversen

Steekwagens

Gaat u binnenkort verhuizen of moet u zware dingen verplaatsen? Dan is een steekwagen huren ideaal. Het huren van een steekwagen vergemakkelijkt de verplaatsing van zware artikelen, aangezien u ze zo op een andere plek neer kunt zetten. Het huren van een steekwagen voorkomt dat de verplaatsing veel van uw lichaam vraagt. Een steekwagen huren is een betere optie dan het kopen, omdat u het hulpmiddel vermoedelijk niet dagelijks nodig heeft. Bekijk hier onze opties!

Steekkarretje huren bij 123 Machineverhuur

Een van de twee opties die u heeft bij 123 Machineverhuur, is het huren van een steekkarretje dat ook veel gebruikt wordt door maaltijdbezorgers en verhuisbedrijven. Het huren van zo'n steekwagen is vooral handig als u gelijkvloers blijft of een verhuizing wilt voltooien in een appartement waar een lift aanwezig is. Maar ook als de bezorgdienst tot aan de deur bezorgt en een apparaat zoals een koelkast of wasmachine elders geplaatst moet worden, is het huren van zo'n steekkarretje onmisbaar. Het maximale laadvermogen van de te huren steekwagen is 250 kg en de luchtbanden zorgen voor het nodige comfort. Maak uw werk nog veiliger door stevige schoenen te dragen.

Trapsteekwagen huren

Verhuist u binnenkort van een appartement op een paar hoog naar een gezinswoning? Overweeg dan om een trapsteekwagen te huren bij 123 Machineverhuur. Stapels dozen met servies, schilderijen en accessoires worden zo een stuk gemakkelijker om neerwaarts te krijgen. Het huren van zo'n trapsteekwagen is vooral heel handig als de lift ontbreekt in een flat of appartementencomplex, aangezien u het totale gewicht niet in uw eentje hoeft te dragen. Met een standaard steekwagen worden trappen namelijk een behoorlijke uitdaging.

Zoals de naam al doet vermoeden, is elke trapsteekwagen speciaal ontwikkeld voor trappen obstakels. De fabrikant heeft het hulpmiddel uitgerust met drie wielen. Bij iedere omwenteling rust de totale constructie op een ander wiel. Met het huren van zo'n steekwagen wordt voorkomen dat het geheel begint te schokken en er accessoires stuk gaan.

Een steekkar huren voor uw verhuizing

De steekkar die u wilt huren legt u in uw virtuele winkelmand. Vul daarbij uw persoonlijke gegevens en u kunt uw reservering doorsturen. Zodra wij deze ontvangen gaan wij voor u aan de slag. De reservering wordt doorgaans binnen één werkdag bevestigd. Hierdoor weet u binnen een korte periode of u daadwerkelijk de steekkar kunt huren en kunt u hier verder op inspelen met uw eigen planning. Naast de verhuur van steekwagens biedt 123 Machineverhuur nog meer vergelijkbare producten aan, zoals transportwagens, potkrikken en palletwagens.

Vragen over steekwagen huren?

Heeft u vragen over onze steekwagens? Onze specialisten vertellen u er graag meer over. U kunt ons telefonisch bereiken of een mail sturen met al uw vragen. Ook kunt u via onze website contact met ons opnemen door middel van het contactformulier. Wij staan u vervolgens zo spoedig mogelijk te woord. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen of volg ons op onze social media kanalen, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

Huur het door u gewenste product bij onze vestiging in Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg, Zevenhuizen of Zwolle.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!