Diversen

Steekwagens

Gaat u binnenkort verhuizen of moet u zware dingen verplaatsen? Dan is een steekwagen ideaal. Deze steekwagen kunt u gemakkelijk onder zware artikelen plaatsen, om ze vervolgens op een andere plek weer neer te zetten. Op deze manier hoeft het verplaatsen niet veel te vergen van uw lichaam en is het zo gebeurd. Een steekwagen huren is ideaal, want waarschijnlijk gebruikt u de steekwagen toch niet dagelijks. Een steekwagen huren kan daarom bij 123 Machineverhuur.

Steekwagens uit ons assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende steekwagens. Een standaard steekwagen die u kunt huren is ideaal om bijvoorbeeld een stapel dozen te verplaatsen. Ook verschillende apparaten kunt u hier gemakkelijk mee tillen, zoals een koelkast of een wasmachine. Ideaal voor zware dingen dus. Naast de steekwagen kunt u ook kiezen voor een trap-steekwagen 3-wielig. Deze steekwagen is speciaal voor trappen obstakels. Met een standaard steekwagen worden trappen namelijk een behoorlijke uitdaging. Wij adviseren u in dit geval dus de trap-steekwagen.

Een steekwagen huren voor uw verhuizing

De steekwagen die u wilt huren kunt u in uw winkelmand stoppen. Vul daarbij uw persoonlijke gegevens en u kunt uw reservering doorsturen. Zodra wij deze ontvangen gaan wij voor u aan de slag. De reservering wordt doorgaans binnen één werkdag bevestigd. Hierdoor weet u binnen een korte periode of u daadwerkelijk de steekwagen kunt huren en kunt u hier verder op inspelen met uw eigen planning. Naast de verhuur van steekwagens biedt 123 Machineverhuur nog meer vergelijkbare producten aan, zoals transportwagens, potkrikken en palletwagens.

Vragen over steekwagens?

Heeft u vragen over onze steekwagens? Onze specialisten vertellen u er graag meer over. U kunt ons telefonisch bereiken of een mail sturen met al uw vragen. Ook kunt u via onze website contact met ons opnemen door middel van het contactformulier. Wij staan u vervolgens zo spoedig mogelijk te woord. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen of volg ons op onze social media kanalen, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

 

Verhuur voor en door professionals!