Diversen

Bent u op zoek naar een behangafstomer, potkrik of steekwagen? Op onze website vindt u allerlei verschillende te huren gereedschappen en machines voor de bouw en voor in bijvoorbeeld de evenementenbranche. Bekijk ons aanbod diversen op de website en huur gemakkelijk het gewenste gereedschap online.

Diversen

Naast verschillende soorten gereedschappen en machines vindt u ook verschillende diversen die uw klus een beetje makkelijker kunnen maken. Bij deze diversen kunt u denken aan een steekwagen, dakbranders, brandblussers, een potkrik of bijvoorbeeld een bevriezingsset. Bekijk ons volledige aanbod diversen en vindt ook uw gewenste gereedschap. De diversen kunt u gemakkelijk online huren!

Behangafstomer, potkrik of steekwagen huren

Wilt u bijvoorbeeld een steekwagen huren? Plaats deze dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u deze wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de steekwagen beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen over steekwagen huren?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het huren van allerlei verschillende soorten machines en materieel. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over het huren van diversen of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800 - 5353123, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder!

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!