Diversen

Transportrollen

Sommige voorwerpen hebben een dusdanig grote massa, dat ze te zwaar zijn om van A naar B te vervoeren zonder hulpmiddelen. Transportrollen zijn van die utiliteiten die hierbij van pas komen. Dit is een rechthoekig product dat voorzien is van een lange steel en wieltjes, waardoor het totale gewicht van de te vervoeren producten niet op uw schouders komt te rusten.

Transportrollen

123 Machineverhuur verhuurt twee soorten transportrollen, die verschillen in draagvermogen. Klussen zullen een stuk minder belastend aanvoelen als u één van onze transportrollen leent. Laat u nu informeren door ons en kies nadien de gewenste periode, zodat wij uw bestelling in gereedheid kunnen brengen voor u.

Transportrol: vergemakkelijkt uw klus

De transportrol is niet zomaar uitgerust met een stel rolletjes, maar met zogenaamde PU rollen. PU rollen zijn gemaakt van polyurethaan, wat voorkomt dat de rollen snel zullen slijten. De levensduur van onze transportrollen blijven zo gewaarborgd, zodat het hulpmiddel door vele klanten geleend kan worden. 123 Machineverhuur kan de huurkosten zo laag houden, wat een gunstig effect heeft op uw klusbudget.

De transportrol is daarnaast voorzien van een steel, die eveneens is uitgerust met een paar handvaten. U heeft zo volledige controle over het product, doordat u er nauwgezette stuurbewegingen mee kunt maken.

Rollen transport huren

123 Machineverhuur levert de rollen voor transport op een prettige wijze bij u aan. De rollen komen u tegemoet in een kist, zodat u in één oogopslag ziet wat u krijgt voor hetgeen dat u gehuurd heeft. De transportrollen set 16 ton heeft een gewicht van zo’n 75 kilogram, is 20 bij 20 centimeter groot en heeft een hoogte van 11 centimeter. Om op een veilige manier te kunnen werken met de transportrollen, adviseren we al onze klanten om een beroep te doen op veiligheidsschoenen en werkhandschoenen. De kans op ongelukken neemt zo drastisch af.

Transportrollen bij 123 Machineverhuur

Transportrollen zijn niet de enige hulpmiddelen die we bij 123 Machineverhuur te leen hebben. Diversen zoals transportwagens en steekwagens bieden u eveneens de mogelijkheid om massieve producten te transporteren naar andere plekken. Steekwagens worden vooral gebruikt voor het vervoeren van dozen. Transportwagens hebben een groter oppervlak, waardoor er in één keer meer vervoerd kan worden.

Lenen bij 123 Machineverhuur

Heeft u genoeg gelezen over de transportrollen en ziet u het wel zitten om een verhuurperiode tegemoet te gaan? Dan heeft u de keuze uit verschillende locaties. 123 Machineverhuur heeft namelijk vestigingen in Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg en Zwolle. De rollen zijn al te huur vanaf €62,50 per dag en hebben een grote beschikbaarheid. Bij het in gereedheid brengen van uw bestelling vragen we u om de gewenste huurperiode aan ons door te geven, zodat we kunnen bekijken of die tijdsspanne beschikbaar is.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!