Diversen

Takels/overige hijsmiddelen

Wilt u takels of overige hijsmiddelen huren? Bekijk het aanbod bij 123 Machineverhuur. Op onze website vindt u allerlei verschillende gereedschappen en machines voor de bouw en voor in bijvoorbeeld de evenementenbranche. Bekijk ons aanbod takels en hijsmiddelen hieronder en huur gemakkelijk een geschikte takel online.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Diversen » Takels/overige hijsmiddelen

Takels van 123 Machineverhuur

Binnen ons aanbod vindt u verschillende soorten takels en andere hijsmiddelen die u kunt huren.

  • Kettingtakel handbediend en elektrisch
  • Steigerlier
  • Trifor
  • Motortakels
  • Loopkat
  • Touw en blok
  • Kogelkop hijshaak

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste takel of een ander hijsmiddel? Neem gerust contact op met onze specialisten!

Takel huren

Wilt u een takel huren? Plaats deze dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u deze wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de gewenste takel beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen over een takel huren?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het huren van allerlei verschillende soorten machines en materieel. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over het takel huren of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800 - 5353123, of per mail naar [email protected], ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder!

 

Verhuur voor en door professionals!