Pompen

Bent u op zoek naar pompen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een assortiment met diverse pompen voor verschillende doeleinden. Heeft u bijvoorbeeld last van wateroverlast, moeten er gevaarlijke vloeistoffen worden verplaatst of gaat u uw watermatras leeghalen? De pompen die u hiervoor kunt gebruiken vindt u in ons assortiment. U leest hier meer.

Verschillende soorten pompen te huur

Ons assortiment met pompen is erg ruim. Wij bieden u een dompelpomp, een hydrofoorpomp, een membraampomp, een waterpomp benzine, een waterpomp diesel of een waterbedpomp. Wat zijn de problemen op de desbetreffende locatie? Onze pompen gaan u daarbij helpen. Van een ondergelopen kelder leegpompen tot aan het legen van het waterbed: een pomp kan hierbij niet ontbreken.

Pompen in categorieën

Onze pompen zijn verdeeld in bovengenoemde categorieën. Per soort pomp vindt u alle mogelijkheden. Daarbij wordt er ook meer uitgelegd over de desbetreffende pomp, zodat u aan de hand hiervan een geschikte pomp kunt uitkiezen. Per product kunt u vervolgens specifieke informatie vinden, waarbij ook de prijs staat aangegeven. Het is namelijk wel fijn dat u precies weet wat u kunt verwachten. Aan de hand van hoe groot uw klus is, kunt u bepalen hoe lang u de pomp wilt huren. Onze prijzen zijn gebaseerd op een dag of een week.

Pompen huren bij 123 Machineverhuur

Maak een keuze uit onze pompen, plaats deze in uw winkelmand en ga vervolgens over tot het reserveren hiervan. U kunt dit gemakkelijk doen via onze website, door het invullen van uw persoonlijke gegevens en de dichtstbijzijnde vestiging van 123 Machineverhuur. Deze reservering moet vervolgens door ons bevestigd worden, maar dit proberen wij doorgaans binnen één werkdag te doen. Hierdoor kunt u rekening houden met de werkzaamheden en een goede planning maken.

Vragen over onze pompen?

Heeft u vragen over de pompen in ons assortiment? Heeft u advies nodig over de meest geschikte pomp voor uw situatie? Neem dan nu contact met ons op en vraag onze experts om advies. U kunt ons bellen of stuur even een mail. Voor het laatste nieuws kunt u ons altijd volgen op onze social media kanalen.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!