Aanhangwagens & transportmiddelen

Site Carrier

Dient u te manoeuvreren over moeilijk begaanbare stukken en zoekt u naar een hulpmiddel die deze tochten makkelijker maken? Doe dan een beroep op een site carrier van 123 Machineverhuur. De site carrier is een wagentje dat op het eerste oog doet denken aan een golfkar met stevigere banden. Bekijk hieronder ons aanbod!

Vanwege het compacte formaat van de site carrier, bent u erg wendbaar en worden uw stuurbewegingen eenvoudig te verrichten.

Mede dankzij de site carrier bent u alle terreinen de baas. Hierdoor kunt u deze voor meerdere projecten inzetten.

De mogelijkheden van onze site carrier 4wd

Een van de varianten waar u een beroep op kunt doen bij 123 Machineverhuur, is de site carrier 4wd. Dit zijn vierwielaangedreven nutsvoertuigen, die van pas komen in verschillende situaties. Zet de site carrier in op uw boerderij, navigeer naar verschillende plekken op de beurs of scheur over het festivalterrein om sneller van stage naar stage te komen.

Een subvariant van de site carrier 4wd is onze dieselvariant. Dit vehikel wordt ondersteund door een groot vermogen en is uitgerust met een 34 liter dieseltank. Hiermee rijdt u de hele dag moeiteloos rond. De topsnelheid van de site carrier diesel ligt op 48 km/h en beschikt over een kwalitatief goede bumper, in het geval er een ongeval plaatsvindt. Huur deze variant gemakkelijk op 123 Machineverhuur.

Tweewielaangedreven site carrier

Naast de site carrier 4wd, hebben we ook een tweewielaangedreven site carrier te huur. Dit voertuig heeft exact dezelfde grootte als de overige opties, maar wordt alleen door een tweetal wielen aangedreven. De site carrier is 730 kilogram en is in staat om maar liefst 567 kilogram mee te dragen. Geïnteresseerd in het huren van dit transportmiddel? Vraag dan naar de actuele prijzen.

Andere specificaties

Naast het compacte formaat van de site carrier, zijn er nog een aantal andere features die interessant zijn om te belichten. Bepaalde subsoorten zijn uitgerust met een trekhaak, wat het mogelijk voor u maakt om extra materieel met u mee te slepen. Daarnaast is er een extra zitje aangebracht, waardoor er altijd plek is voor een bijrijder om van A naar B te komen. Richtingaanwijzers, groot licht en gevarenlichten stimuleren de rijveiligheid.

Site carrier huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u een site carrier huren bij 123 Machineverhuur? Reserveer deze dan nu alvast, zodat u er zeker van bent dat u deze kunt gebruiken op de gewenste datum. Plaats het transportmiddel in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en reserveer deze online.

Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Bel of app naar 0800 - 5353123 en wij helpen u graag verder. Hiernaast kunt u ook mailen naar info@123machineverhuur.nl of vul even het contactformulier op onze website in, hierna nemen wij spoedig contact met u op.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!