Pompen

Drainagepompen

Vijvers of plassen die gevuld zijn met vervuild water, dienen hier vroeg of laat van ontdaan moeten worden. Een drainagepomp is een speciale pomp die u hierbij helpt. Een drainagepomp beschikt over een reusachtig reservoir, dat plaats biedt aan een grote hoeveelheid water. Hoewel het leegpompen van vijvers of zwembaden het meest gangbaar is met de drainagepomp, kan de pomp ook binnenshuis van pas komen. Indien u te maken heeft met een heftige lekkage of kelder die blank staat van het water, is het huren van een drainagepomp geen overbodige luxe.

De diverse vestigingen van 123 Machineverhuur bieden één variant van de drainagepomp aan voor verhuur. Daarnaast verhuren we accessoires. Welke dat precies zijn en verdere informatie over de drainagepomp, delen we je mede op deze pagina. Lees gauw verder!

Waarom leegpompen met een vuilwaterpomp?

Natuurlijk verwijdert u water niet zomaar met een vuilwaterpomp. Ziet u dat het water in een vijver troebel begint te worden, waardoor u uw vissen niet meer ziet zwemmen? Dan is het raadzaam om een drainagepomp bij 123 Machineverhuur te huren. Een drainagepomp beschikt over een opening, waaraan u een slang kunt bevestigen. Met behulp van de schroefkoppeling maakt u de slang vast aan de opening, zodat het water de drainagepomp in kan stromen.

Een andere reden waarom de noodzaak er is om vuil water weg te halen, is de negatieve invloed die het kan hebben op uw gezondheid. Met name als u in het (zwembad)water wilt zwemmen, kan het schade toebrengen. Diarree, hepatitis A, dysenterie of buiktyfus zijn slechts enkele voorbeelden van ziektes die u mogelijk oploopt als u veelvuldig in aanraking komt met smerig water.

Drainagepomp huren bij 123 Machineverhuur

Denkt u eraan om een drainagepomp te huren bij 123 Machineverhuur? Dan krijgt u tijdelijk de beschikking over een apparaat dat in staat is om 60 kubieke meter water per uur weg te pompen. Het apparaat loopt op diesel, zodat u niet afhankelijk bent van stroom. Dit is met name handig als u de machine moet gebruiken op een plek die ver van basisvoorzieningen ligt. Het apparaat is verkrijgbaar vanaf €125,00 per dag en heeft een weektarief van €350,00.

Om optimaal gebruik te maken van de te huren drainagepomp, faciliteren wij ook enkele accessoires. Indien u hier interesse in heeft, verzoeken wij u om een aanvraag bij ons te doen. Zo krijgt u een gepersonaliseerde offerte.

Pompen huren bij 123 Machineverhuur!

Naast dit exemplaar, kunt u ook bij ons terecht voor het huren van andere pompen. Zo bieden we dompelpompen en hydrofoorpompen aan, maar ook hydrofoorpompen, membraanpompen en waterbedpompen. Hiermee verschaffen we u tal van opties, zodat u al uw hulpmiddelen op één plek huurt.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!