Beton- & metselwerk

Betonbewerking

Binnen ons aanbod vindt u diverse gereedschappen voor betonbewerking. Bij ons kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk een betonfreesmachine huren. Bekijk ons volledige aanbod gereedschap voor betonbewerking hieronder!

Hierbij kunt u denken aan een betonslijper, muurfreesmachine, vloer-opruwer en een betonschuur met diamantschijf. Hierdoor vindt u voor iedere klus met beton bijpassend gereedschap om de klus te klaren. De betonslijper is bijvoorbeeld ideaal voor het verwijderen van oude tegelwerken en met de betonfreesmachine schuurt u oude coatings weg. Dit leidt vervolgens tot een glad en vlak betonnen oppervlak. U kunt deze verschillende benodigdheden zoals een betonfreesmachine huren bij 123 Machineverhuur.

Veiligheid

We vinden het belangrijk dat u onze betonfreesmachine op een veilige manier gebruikt. Voor u, mensen om u heen en voor de apparatuur zelf. We geven daarom bij elke machine die we verhuren veiligheidsvoorschriften mee over bijvoorbeeld de veiligheidskleding. Deze voorschriften vindt u op de productpagina van het door u te huren apparaat. In het geval van de betonfreesmachines adviseren we de volgende bescherming te dragen: gehoorbescherming, oogbescherming, veiligheidsschoenen, veiligheidshandschoenen en ademhalingsbescherming. Bij alle machines, dus ook een betonfreesmachine, krijgt u een handleiding waarin uitgelegd staat hoe het apparaat werkt. Als u daar nog vragen over heeft kunt u die stellen aan onze experts. Werkt u op een bouwplaats? Houd u dan ook altijd aan de geldende regels op die plek.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over welk gereedschap het meest geschikt is voor uw klus? Weet u niet hoe de betonfreesmachine werkt? Of heeft u andere vragen over onze machines? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u met alle plezier verder! U kunt ze bereiken op 0800 - 53 53 123 en info@123machineverhuur.nl. U kunt er ook voor kiezen het online contactformulier in te vullen. Onze klantenservice is geopend op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur.

Betonfreesmachine huren bij 123 Machineverhuur

Een betonvloer schuurmachine huren doet u gemakkelijk via 123 Machineverhuur. Naast de betonfreesmachine vindt u hier ook andere gereedschappen voor betonbewerking. Vragen over welk gereedschap het meest geschikt is voor uw klus? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder. Heeft u de gewenste betonfreesmachine binnen ons aanbod gevonden? Plaats de betonfreesmachine in uw winkelmand en geef vervolgens de datum aan wanneer u dit gereedschap nodig heeft en tot wanneer u dit materiaal wilt huren. Wij kijken vervolgens of de betonfreesmachine dan ook beschikbaar is en laten u binnen 24 uur weten of de reservering bevestigd is. De betonfreesmachine komen we vervolgens op het opgegeven adres op de afgesproken tijd leveren.

Verhuur voor en door professionals!