Hoogwerkers

Aanhangwagen hoogwerkers

Zoekt u een hoogwerker die u zelf gemakkelijk kunt verplaatsen? Als u op één dag werkzaam bent op verschillende locaties kunt u kiezen voor een aanhangwagen hoogwerker, zodat u de hoogwerker gemakkelijk zelf van A naar B kunt rijden. De aanhangwagen hoogwerker is namelijk eenvoudig achter een bus of auto te koppelen. Hierdoor maakt u het uzelf een stuk gemakkelijker en kunt u al uw werkzaamheden op hoogte gemakkelijk uitvoeren op elke locatie. Benieuwd naar de aanhangwagen hoogwerkers? U vindt ze in het assortiment van 123 Machineverhuur.

Diverse hoogwerkers voor aanhangwagens

De aanhangwagen hoogwerkers uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw werkzaamheden uitvoeren, ongeacht de locatie en de hoogte. Ze zijn verkrijgbaar in hoogtes van 12 meter, 17 meter en 21 meter. Als u weet wat u precies wil doen op hoogte, op welke hoogte en met hoeveel mensen en materiaal dan kunt u kiezen welke aanhangwagen hoogwerker het meest geschikt is voor u. U ziet op deze pagina direct wat de kosten voor het huren van de machines zijn, zodat u weet waar u aan toe bent.

Beschikbare ruimte

De keuze voor uw aanhangwagen hoogwerker hangt naast de hoogte van uw bouwlocatie ook af van de ruimte die u daar heeft. Heeft u namelijk te maken met krappe ruimtes, dan kun het best kiezen voor de hoogwerker van 12 meter. De as kan namelijk versteld worden van 1,5 meter naar 1,1 meter om beter te manoeuvreren. Met deze hoogwerker kunt ook door poorten en tussen gebouwen doorrijden, waar dit met de grotere uitvoeringen lastiger zal worden, of helemaal niet mogelijk is. Het voordeel van de grote uitvoering van 21 meter is de lange reikwijdte van de aanhangwagen hoogwerker. Dit maakt hem erg populair bij groenbedrijven en schoonmaakklussen. Maar u zult hiermee dus moeilijker kunnen manoeuvreren in kleine ruimtes.

Benodigd rijbewijs

Het verschilt per type aanhangwagen hoogwerker welk rijbewijs u nodig heeft. Gaat u voor de kleinste van 12 meter dan is een normaal rijbewijs voldoende, het gewicht van deze hoogwerker blijft namelijk onder de 1.200 kilo. Voor de aanhangwagen hoogwerker van 17 meter is een BE rijbewijs vereist vanwege het gewicht van boven de 1.900 kilo. Bij de hoogste uitvoering van 21 meter is een aanhangerrijbewijs nodig. Let dus goed op voor u een hoogwerker huurt of u of anderen de hoogwerker ook daadwerkelijk mogen verplaatsen achter een auto of bus.

Motor van de aanhangwagen hoogwerkers

De kleinere opties van de aanhangwagen hoogwerkers, die van 12 meter en 17 meter, zijn uitgerust met een elektromotor. Dit zorgt ervoor dat u stil kunt werken en een minimale hoeveelheid aan uitstoot produceert. De aanhangwagen hoogwerker van 21 meter rijdt op diesel en elektro en is daarnaast uitgerust met Traction Drive. Hierdoor is het mogelijk om de hoogwerker door middel van rollers op de banden nauwkeurig te positioneren.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat de veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze machines de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. In het geval van de aanhangwagen hoogwerkers raden we aan stevige en goede veiligheidsschoenen te dragen en een veiligheidshelm op te doen. Omdat de aanhangwagen hoogwerkers tot hoog boven de grond komen raden we ook aan valbescherming te dragen. U ziet bij al onze te huren producten en machines icoontjes met daarin de benodigde veiligheidsmaatregelen. Houd u daarnaast ook altijd aan de geldende maatregelen op de bouwplaats.

Een hoogwerkers voor aanhangwagen huren

De aanhangwagen hoogwerker huren? Dat kan bij 123 Machineverhuur. Plaats de hoogwerker in uw winkelmandje en vul uw persoonlijke gegevens in! Wij controleren graag voor u de datum en bevestigen uw reservering doorgaans binnen één werkdag. Heeft u een vraag over deze hoogwerker of wilt u meer weten over andere hoogwerkers? Neem dan nu contact op met onze specialisten en zij staan u graag te woord.

Andere machines of voertuigen huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u nog andere machines of voertuigen nodig voor op uw bouwlocatie? Kijk dan eens rond op onze website van 123 Machineverhuur. Wij bieden u een breed assortiment aan bijvoorbeeld hoogwerkers, heftrucks, transportmiddelen en gereedschap. Er zit dus ongetwijfeld iets bij dat u kan helpen bij uw klus! Bij alle te huren machines en voertuigen staat een uitgebreide uitleg met specificaties, veiligheidseisen en prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!