Meetapparatuur

Bent u op zoek naar meetapparatuur? 123 Machineverhuur is specialist in verhuur voor de bouw en voor evenementen. In de bouw moeten er vaak bepaalde punten gemeten worden, voor er iets geplaatst kan worden. Denk aan het leggen van een riool, een bestrating, het opsporen van leidingen, of het meten van afstanden of standen van materiaal. Wij verhuren het allemaal. Kijk op deze pagina voor het aanbod.

Meetapparatuur huren

Meetapparatuur, zoals een afbouwlaser, afschotlaser, een kabel- of leidingzoeker, een metaaldetector of een theodoliet. U vindt het allemaal bij 123 Machineverhuur. Met deze apparatuur voorkomt u zoveel mogelijk fouten in de bouw. Voor professionals verhuren wij dan ook professioneel materiaal. U plaatst het gewenst meetapparatuur in uw winkelmand op onze site, als u vervolgens aangeeft welke periode u het artikel nodig heeft, dan zorgen wij dat die klaarstaat in één van onze filialen door heel het land. Bij ons huurt u meetapparatuur voor een bedrag per dag of per week. U kunt deze uiteraard ook langer huren, mocht u een project van maanden hebben.

Vragen over meetapparatuur?

Heeft u nog vragen over meetapparatuur of over 123 Machineverhuur? Op onze website kunt u kijken of uw vraag op de ‘over ons’ pagina staat, of u vult het contactformulier in. We zijn ook per mail of via 0800-5353123 te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 7 tot 5 en op zaterdag van 8 tot 12. We voorzien u graag van advies, zodat u zeker bent dat u de juiste hulpmiddelen huurt voor tijdens uw werkzaamheden.

 

Verhuur voor en door professionals!