Aanhangwagens & transportmiddelen

Aanhangwagens tandemas

Voor het vervoeren van grote hoeveelheden zwaar materiaal als stenen en zand is een dubbelas aanhanger onmisbaar. Een dubbelas aanhanger is het meest bekende type aanhangwagen en wordt ook niet voor niets veel gebruikt. Ze beschikken over een dubbelas, ook wel tandemas, en hebben een open laadbak waar u gemakkelijk spullen in en uit kunt laden.

Door de bouw van de assen die dicht bij elkaar zitten, zijn het ook makkelijk te besturen aanhangers. Kortom, ideaal voor als u veel materiaal van A naar B moet brengen. Bekijk hieronder alle dubbelas aanhangers die u bij ons kunt huren.

Dubbelas aanhangers uit ons assortiment

U vindt bij ons dubbelas aanhangers voor verschillende volumes en gewichten. Zo kunt u kiezen uit een aanhangwagen tandemas voor 2000kg, een aanhangwagen plateau tandems 2000kg, een oprijaanhangwagen 2700/3000 kg en een ultra-lite aanhangwagen. Kijk bij de productinformatie naar de precieze specificaties en bijgeleverde accessoires als oprijbanen en reservewielen. Zo weet u direct welke aanhangwagen het meest geschikt is voor uw klus. Per aanhangwagen vindt u een prijzenoverzicht per dag en per week, zodat u direct weet wat u kunt verwachten van de prijzen.

Een dubbelas aanhangwagen huren

Wilt u een aanhangwagen met tandemas huren? Dat kan gemakkelijk via onze website. Plaats de aanhangwagen in uw winkelwagen en vul alles in. Zodra wij uw order binnenkrijgen gaan wij bezig met de bevestiging van uw reservering. Wij moeten namelijk de beschikbaarheid van de aanhangwagen nog controleren. Heeft u met spoed een aanhangwagen nodig? Neem dan even contact met ons op en wij gaan direct kijken wat wij voor u kunnen regelen.

De voordelen van dubbelas aanhangers

Door de dubbele as en het feit dat de aanhangers vier, in plaats van twee, wielen hebben kan de dubbelas aanhanger zwaardere ladingen vervoeren. Het gewicht kan dan namelijk over meerdere assen en wielen verdeeld worden, zonder dat dit voor instabiliteit zorgt. Een ander voordeel hiervan is dat de aanhanger ook stabieler op de weg ligt en het dus ook makkelijker wordt om mee te rijden. Bovendien zijn dubbelas aanhangers erg handig in het laden en lossen, door de open laadbak.

Welk rijbewijs heeft u nodig?

Voor het rijden met onze dubbelas aanhangers heeft u minimaal een rijbewijs B nodig. Als uw aanhanger in combinatie met de inhoud meer dan 750 kilo weegt heeft u een rijbewijs B+ of rijbewijs BE nodig. Houd hier dus rekening mee voor u een aanhanger huurt. Vraag, indien u zelf niet over een vereist rijbewijs beschikt, iemand die wel het juiste rijbewijs heeft om voor u te rijden. Want hoewel de dubbelas aanhangers in de praktijk makkelijker te besturen zijn, is enige kennis en kunde wel vereist.

Neem contact met ons op

Als u nog vragen heeft over de dubbelas aanhangers van 123 Machineverhuur en hun beschikbaarheid, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 7.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 8.00 en 12.00 uur. Ook voor advies kunt u bij hen terecht.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!