Grondverzet

Accessoires grondverzet

Stel, u gaat een klus aan op een zachte ondergrond. Of terwijl het veel regent en de ondergrond is nat. U moet er toch met zwaardere machines en auto’s overheen kunnen. Dan zijn rijplaten wel een uitkomst. Maar naast rijplaten, zijn er nog meer accessoires voor grondverzet werkzaamheden. Denk aan grondboren en accessoires en, heel specifiek, overdrukunits. Al deze accessoires voor grondverzet zijn voor de veiligheid op de werkplaats.

Rijplaat huren

Een rijplaat kunt u altijd tijdelijk op de weg aanleggen of op onverharde ondergronden plaatsen. De rijplaat beschermt de ondergrond en maakt onverharde ondergronden begaanbaar voor machines en voertuigen. De grote draagkracht en drukverdeling zorgen ervoor dat het werk gewoon door kan gaan op natte ondergronden. Rijplaten worden vaak ingezet in de evenementenbranche en in de bouw. Bij 123 Machineverhuur huurt u rijplaten exclusief schoonmaak- en handelingskosten per dag of per week.

Rijplaat huren bij 123 Machineverhuur

Een rijplaat huurt u gemakkelijk via onze site. U plaatst de gewenste variant in het winkelmandje. Vervolgens vult u de benodigde gegevens in en de periode van wanneer tot wanneer u de rijplaten wilt huren. U krijgt daar een bevestiging van binnen 24 uur. Zo niet, dan nemen we contact met u op om alternatieven te bespreken. Heeft u verder nog vragen over het huren van een rijplaten? Onze professionals van de klantenservice staan u graag te woord en denken met u mee.

 

Verhuur voor en door professionals!