Grondverzet

Accessoires grondverzet

De rijplaten verhuur van 123 Machineverhuur biedt u een divers aanbod aan rijplaten. Een rijplaat kunt u tijdelijk op de weg of op onverharde ondergronden plaatsen. Een rijplaat beschermt de ondergrond en maakt onverharde ondergronden begaanbaar voor machines en voertuigen. De rijplaten verhuur van 123 Machineverhuur beschikt over een ruim aanbod aan rijplaten gemaakt van kunststof of staal. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Rijplaten verhuur gaat per dag of per week.

Rijplaat

Het voordeel van de rijplaten verhuur is dat de rijplaat dankzij de grote draagkracht en drukverdeling zorgt dat het werk door kan gaan op zachte ondergronden. U komt rijplaten vaak tegen in de evenementenbranche of in de bouw. Bij de rijplaten verhuur van 123 Machineverhuur heeft u keuze uit kunststof rijplaten en stalen rijplaten. Dankzij rijplaten zijn evenementen- en bouwterreinen goed begaanbaar en wordt de ondergrond goed beschermd.

Kunststof rijplaten

Kunststof rijplaten staan vooral bekend om het lichte gewicht. Daarnaast is het materiaal flexibel en breekt het niet. Kunststof platen hebben veel draagkracht en verdelen de druk. Deze rijplaten zijn daarom ook geschikt voor zware voertuigen, ze voorkomen immers dat grote machines en voertuigen wegzakken en vastraken in de grond. Tegelijkertijd beschermen ze de ondergrond. Een ander voordeel van kunststof rijplaten is dat ze vorstbestendig zijn, niet rotten of roesten en ook makkelijk te reinigen zijn. Deze kunststof rijplaten kunt u bij ons huren in verschillende formaten en zijn voorzien van handgrepen. Daarnaast zijn sommige kunststof rijplaten in de rijplaten verhuur voorzien van anti slip.

Stalen rijplaten

De stalen rijplaten zijn geschikt voor zware belasting. Grote voertuigen rijden hier eenvoudig overheen. Daarnaast zijn stalen rijplaten geschikt voor ieder project, ook voor langere tijd. Als u stalen rijplaten wilt huren, is het daarnaast ook goed om te weten dat staal 100% recyclebaar is. Deze grondstof is dus erg duurzaam. Een stalen rijplaat verslijt nauwelijks en gaat hierdoor decennialang mee. Een ander voordeel van rijplaten is, is dat er minder rolweerstand ontstaat. Hierdoor wordt er minder energie verbruikt tijdens transport van goederen over de rijplaten.

Rijplaat huren bij 123 Machineverhuur

Een rijplaat kunt u eenvoudig huren via 123 Machineverhuur. U plaatst de gewenste variant in het winkelmandje. Vervolgens vult u de gegevens in en kiest u de periode wanneer u de rijplaten wilt huren. U ontvangt hier binnen 24 uur een bevestiging van. Als dat niet het geval is nemen we contact met u op om de mogelijke alternatieven te bespreken. De rijplaten huurt u exclusief schoonmaak- en handelingskosten.

Vragen?

Heeft u vragen over het huren van rijplaten of ander grondverzet? Of u vragen over de producten, over de kosten van de rijplaten verhuur? Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen door te WhatsAppen of te bellen naar 0800-5353123. Daarnaast kunt u ook een mail sturen naar info@123machineverhuur.nl. De contactgegevens per vestiging vindt u op de vestigingspagina.

Verhuur voor en door professionals!