Grondverzet

Accessoires grondverzet

Bij 123 Machineverhuur bieden we diverse accessoires voor grondverzet, met de nadruk op rijplaten. Deze accessoires zijn handig om tijdelijke wegen aan te leggen op onverharde ondergronden. We voorzien in de verhuur van diverse soorten rijplaten, zoals kunststof en stalen varianten. Ons verhuuraanbod is beschikbaar per dag of per week. Lees snel verder voor meer informatie over onze beschikbare accessoires.

Rijplaten

Rijplaten zijn onmisbaar in de bouwsector en evenementenbranche, waar ze dienen om tijdelijke paden te creëren op ruwe terreinen. Een rijplaat beschermt de ondergrond en maakt onverharde ondergronden begaanbaar voor machines en voertuigen. Zo kan het werk altijd doorgaan. Bij 123 Machineverhuur bieden we kunststof rijplaten en stalen rijplaten te huur aan.

Kunststof rijplaten

Kunststof rijplaten staan vooral bekend om het lichte gewicht. Ook is het materiaal flexibel en breekt het niet. Kunststof platen hebben veel draagkracht en verdelen de druk. Deze rijplaten zijn daarom geschikt voor zware voertuigen. Ze voorkomen immers dat grote machines en voertuigen wegzakken en vastraken in de grond. Tegelijkertijd beschermen ze de ondergrond. Een ander voordeel van kunststof rijplaten is dat ze vorstbestendig zijn, niet rotten of roesten en makkelijk te reinigen zijn. De kunststof rijplaten huur je bij ons in verschillende formaten. Ze zijn voorzien van handgrepen en antislip.

Stalen rijplaten

Stalen rijplaten zijn geschikt voor zware belasting. Grote voertuigen rijden hier eenvoudig overheen. Stalen rijplaten zijn geschikt voor ieder project, ook voor langere tijd. Het is goed om te weten dat staal 100 % recyclebaar, en dus enorm duurzaam, is. Een stalen rijplaat verslijt nauwelijks en gaat decennialang mee. Een ander voordeel van stalen rijplaten is dat er minder rolweerstand ontstaat. Hierdoor wordt er minder energie verbruikt tijdens transport van goederen over de rijplaten.

Kosten huren rijplaten

Rijplaten huur je bij 123 Machineverhuur al vanaf € 7,50 per plaat per dag en vanaf € 10,- per week. De prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid platen je huurt, de grootte van de platen en de duur van de periode waarin je de platen nodig hebt.

Rijplaten huren 123 Machineverhuur

Rijplaten huren doe je eenvoudig bij 123 Machineverhuur. Plaats jouw gewenste producten in het winkelmandje en vul de periode in wanneer je ze wilt huren. Binnen 24 uur ontvang je van ons een bevestiging. De rijplaten huur je exclusief schoonmaak- en handelingskosten.

Hulp nodig bij het huren van een rijplaten?

Heb je nog vragen over het huren van onze rijplaten of andere opties wat betreft grondverzet? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder. Je bereikt ons door te bellen naar 0800 - 53 53 123 of door een mail te sturen naar info@123machineverhuur.nl. Ook kun je het contactformulier op onze website invullen. Onze specialisten nemen dan contact met je op en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!