Grondverzet

Bobcat rupsladers

Moet u binnenkort grond, grind en bouwafval opscheppen? Dan kunt u het beste gebruik maken van een Bobcat rupslader. Dit is een compacte bulldozer op rupsbanden die dit gemakkelijk mogelijk maakt.

Bij 123 Machineverhuur kunt u deze Bobcat rupslader gerust huren voor het aantal dagen of weken dat u dit nodig heeft. U hoeft dus niet speciaal hiervoor een Bobcat rupslader aan te schaffen. Benieuwd naar alle Bobcat rupsladers of ander grondverzet apparatuur uit ons assortiment? Bekijk het hier!

Diverse opties

Wij bieden u diverse mogelijkheden wat betreft de Bobcat rupsladers. Wij bieden u namelijk verschillende types, te weten: de MT-52, T590, T650 en T770. Meer informatie over de specifieke rupslader vindt u op de productpagina. Klik dus gerust even door op het product. Per rupslader staat ook aangegeven hoeveel het kost om ‘m per dag of per week te huren. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Daarnaast ziet u op de productpagina precies wat de afmetingen zijn, zodat u kunt bepalen wat de beste rupslader is voor uw klus. Moet u er bijvoorbeeld mee door een deur of poort passen? Dan is de MT-52 de beste optie. De maximale snelheden van de rupsladers variëren per type en liggen tussen de 5,6 en 10,6 kilometer per uur.

Bobcat rupslader huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u een van onze Bobcat rupsladers huren, zodat u grond, grind of bouwafval kunt opscheppen? Plaats dan nu een Bobcat rupslader in uw winkelmand en vul uw persoonlijke gegevens in. Zodra wij uw order binnen hebben, gaan wij voor u aan de slag. Binnen één werkdag proberen wij uw order te bevestigen, zodat u zeker weet dat u de rupslader kunt huren op de aangegeven dag en locatie. Voor vragen verwijzen wij u graag door naar onze specialisten, want zij kunnen u meer vertellen over alle mogelijkheden wat betreft de Bobcat rupsladers uit ons aanbod.

Comfortabele rupsladers

De Bobcat rupsladers staan erom bekend dat ze gebruiksvriendelijk en comfortabel zijn. U kunt uw werkzaamheden dus zonder al teveel ongemakken uitvoeren. U klimt bij de meeste rupsladers gewoon in de cabine waar u fijn en veilig kunt zitten terwijl u met de rupslader aan het werk gaat. Bovendien zijn ze ook makkelijk te besturen, wat u scheelt in tijd en geld.

Veiligheid op de werkplaats

Bij 123 Machineverhuur staat veiligheid hoog in het vaandel. We adviseren dan ook bij al onze te huren machines en producten wat u aan voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen kunt treffen. Dit wordt weergegeven op de productpagina door middel van icoontjes. Deze icoontjes geven aan of u bijvoorbeeld een helm of beschermende kleding moet dragen. Daarnaast is bij onze rupsladers ook een specificatiesheet of brochure te vinden met daarin alles wat u moet weten over de machines. Op die manier kunt u een weloverwogen keuze maken over welke rupslader u gaat gebruiken voor uw klus.

Meer weten over onze Bobcat rupsladers?

Heeft u nog vragen over de te huren Bobcat rupsladers? Neem dan contact op met onze specialisten via 0800 – 5353 123 of stuur ze een mailtje via info@123machineverhuur.nl. Voor vragen kunt u ook ons online contactformulier invullen, we komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!