Grondverzet

Shovels aanbouwdelen

Gaat u een shovel gebruiken voor grondverzet? Dan heeft u waarschijnlijk aanbouwdelen nodig voor uw shovel. Met deze shovel aanbouwdelen kunt u nog meer werkzaamheden verrichten.

U huurt de shovel aanbouwdelen simpel en snel bij 123 Machineverhuur. Bekijk hier ons aanbod en kies het juiste aanbouwdeel voor uw klus(sen).

Diverse aanbouwdelen voor uw shovel

Afhankelijk van uw werkzaamheden vindt u bij 123 Machineverhuur verschillende te huren aanbouwdelen voor shovels en minishovels. Aan de shovels kunnen verschillende shovels aanbouwdelen bevestigd worden, zoals bijvoorbeeld: een dichte bak, puinbak, een mestklem of een veegbezem. Daardoor is een shovel met aanbouwdelen toepasbaar in de bouw om bijvoorbeeld pallets te verzetten, maar ook op evenemententerreinen om het terrein weer schoon te vegen of om toiletunits te kunnen verplaatsen. U kunt bij ons dus voor vele klussen aanbouwdelen huren!

Schoonmaken op uw bouw- of werkplaats

De aanbouwdelen voor de shovel lenen zich vooral goed voor het opruimen en schoonmaken van uw werkterrein. Met de grondbakken of puinbakken kunt u eenvoudig grof afval als stenen verplaatsen en opruimen en met de veegbezems kunt u aan het einde van de werkzaamheden zand en ander afval wegvegen. Zo weet u zeker dat u het terrein na afloop weer netjes achterlaat.

Shovels

Heeft u zelf geen shovel? Dan kunt u die uiteraard ook huren bij 123 Machineverhuur. U vindt het aanbod aan shovels in het menu aan de linkerkant. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van zowel de shovels als de aanbouwdelen voor de shovels zodat u zeker weet dat u ze tegelijk kunt huren. Kijk ook goed bij de te huren aanbouwdelen of deze ook compatibel zijn met uw shovel of de shovel die u wilt huren. Dit staat bij de productinformatie duidelijk aangegeven, als u er toch nog vragen of twijfels over heeft kunt u daarover natuurlijk gewoon contact met ons opnemen.

Aanbouwdelen voor shovels huren

Heeft u de geschikte shovels aanbouwdelen of ander grondverzet gevonden? Reserveer deze dan nu alvast, zodat u er zeker van bent dat u deze kunt gebruiken op de gewenste datum. Plaats het gewenste aanbouwdeel in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en reserveer deze online. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten of de aanbouwdelen beschikbaar zijn op de door u gewenste data. U huurt al aanbouwdelen vanaf €17,50 per dag of €52,50 per week. Bij enkele aanbouwdelen is de prijs alleen op aanvraag beschikbaar.

Heeft u nog vragen voor ons?

Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Bel of app naar 0800 - 5353123 en wij helpen u graag verder. Hiernaast kunt u ook mailen naar info@123machineverhuur.nl of vul even het contactformulier op onze website in, hierna nemen wij spoedig contact met u op. We zijn te bereiken op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur en ook op zaterdag zijn we bereikbaar. Dan kunt u ons bellen tussen 8.00 en 12.00 uur.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!